Hello Kitty Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Kedicikleri yok etmeye çalışacağız.

Mobil platformun başarılı isimleri arasında gösterilen ve birbirinden kaliteli işlere imza atan Super Awesome Inc şu sıralar Hello Kitty Friends ile oyuncularının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Mobil bulmaca oyunları arasında yer alan Hello Kitty Friends günümüzde hem Android hem de İOS platformunda tamamen ücretsiz olarak oynanmaya devam ediyor. Rengkli bir atmosfere sahip olan oyunda amacımız karşımıza çıkan aynı türdeki kedicikleri yan yana ve alt alta getirerek yok etmek olacak.

Candy Crush tarzında bir yapıya sahip olan oyunda grösel efektler de sık sık karşımıza çıkacak. Klasik bir balon patlatma oyunu olarak da ifade edilebilen yapımda rengarenk özelliklere sahipo lan birbirinden farklı kedicikler ve diğer hayvanlar yer alıyor. Oyuncular aynı türdeki hayvanları yan yana ve alt alta getirerek yok etmeye çalışacaklar.

Benzersiz seviyelerin yer aldığı yapımda oyuncular basitten zora doğru bir ilerleyiş içerisinde yer alacak.

İki farklı mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan yapım, Google Play’de 4.6 gibi bir skor puanına sahip.

Doğukan Çağlakpınar

Hello Kitty Friends

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
556 MB DOSYA BOYUTU

Kedicikleri yok etmeye çalışacağız.

1 milyondan fazla oyuncu tarafından Android ve İOS platformunda oynanan Hello Kitty Friends başarılı grafikler çizmeye devam ediyor. Mobil bulmaca oyunları arasında oldukça popüler olan yapım ücretsiz olarak oynanıyor.

Google Play’de 4.6 gibi bir inceleme skor puanına sahip olan Hello Kitty Friends oyunculara eğlenceli bir oynanış sunmaya devam ediyor. Aksiyondan ve gerilimden uzak bir oynanış ile kısa sürede 1 milyon oyuncu barajını geride bırakan yapım şu sıralar ilgiyle oynanmaya devam ediyor.

Kaliteli grafiklerin ve renkli bir oynanışın yer aldığı yapımda oyuncular oldukça basit bir oynanış ile karşılaşacak ve eğlenceli anlar geçirecekler. Candy Crush tarzında bir balon patlatma oyunu olarak da ifade edilebilen yapımda oyuncular aynı türdeki kedicikleri ve diğer hayvanları yok etmeye çalışacaklar. Hem alt alta hem de üst üste getirerek hayvanları yok edecek ve bir sonraki bölüme geçmeye çalışacağız.

Oyun içerisinde kolaydan zora doğru ilerleyecek ve ilerledikçe de daha zor bulmacalar ile karşı karşıya kalacağız. Yapım 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bird Friends

    Nesneleri yok etmeye çalışacağız.
  • Bomber Friends

    Mobil cihazımızda bomba patlatabileceğiz.
  • Pastel Friends : Dress Up Game

    Avatarları farklı renklere boyayacağız.
  • WoodieHoo Animal Friends World

    Okul öncesi eğitime katkı sağlamak amacıyla hazırlanmış eğlenceli bir oyundur.
  • Shock My Friends APK

    Shock My Friends APK ile 6 oyuncuya kadar rulet oynayabilirsiniz.
  • Hello Robots

    Robotik savaşlar yapacağız.
  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • My Talking Tom Friends

    My Talking Tom Friends (Benim Konuşan Tom'um Arkadaşlar) Android oyunu.