HepTuttur

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
190 TOPLAM İNDİRME

HepTuttur, iddaa kuponu yapanlar için banko tahminleri, önerileri sunan bir mobil uygulama.

HepTuttur, iddaa kuponu yaparken yardım alacağınız mobil uygulamalardan biri. Haftalık düzenli olarak gelen banko önerilerini dikkate alarak daha isabetli kuponlar yapabilirsiniz.

"İddaa’da kazanamadım, tutmadı" derdine son veren uygulamalardan biri olan HepTuttur ile iddaa maçlarını canlı olarak takip edebiliyor, maç detaylarına ulaşabiliyor ve uygulamayı kullanan kişilerle kafa kafaya verebiliyorsunuz. Kupon yapmaya karar verdiğinizde banko önerilerine bakarak kuponunuzu rahatlıkla hazırlayabiliyorsunuz.

HepTuttur tabii ki de iddaa maç tahminlerini bedavaya sunmuyor. Kazanma oranınızı artıran önerileri almak için abone olmanız gerekiyor. Bu noktada bir detayı atlamamak gerek; Benzer platformlarda her kupon ve öneri için ayrı ayrı para ödemek gerekirken HepTuttur’da haftalık abone oluyorsunuz. Abone olmasanız dahi uygulamadan faydalanabiliyorsunuz. Canlı maç takibi yapmak, iddaa bültenlerini almak, spor haberlerini okumak için ücret ödemeniz gerekmiyor.

Erkan Calp

HepTuttur

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME

HepTuttur, banko iddaa maç tahminlerinin yer aldığı zengin içerikli bir iOS uygulaması.

HepTuttur, banko iddaa maç tahminleri sunan uygulamalar arasında. İddaa’da kazanmanıza yardımcı olan haftalık banko önerileri sunan uygulamada maçları canlı olarak takip etme şansına da sahipsiniz.

Sıklıkla iddaa kuponu hazırlayan ancak tutturamayan biriyseniz HepTuttur’un önerilerine kesinlikle kulak asmalısınız. Haftalık alacağınız banko tahminlere bakarak kazanma oranınızı ciddi anlamda artırabilirsiniz. Sürekli güncel tüyolar almanın yanı sıra iddaa bültenlerine detaylı ulaşmanız, canlı skorları almanız, diğer maç hastalarıyla sohbet etmeniz mümkün. Tabii ki spor dünyasından geride kalmamanız için de özel bir bölüm mevcut.

Yüzde 80 kazandırma oranı verdiğini iddaa eden HepTuttur, bu hizmeti tabii ki de ücretsiz sunmuyor. Haftalık abonelik modelinin ücreti 5,29 TL.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.