Hero Academy 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

Yeni karakterler, arenalar, savaşlar

Hero Academy 2, 5 milyondan fazla kez indirilen gerçek zamanlı PvP savaş oyunu Hero Academy’nin devam oyunu. Yeni karakterler ve aranalar dışında meydan okumalar içeren savaşların eklendiği ikinci oyunda orta çağ karakterlerinden ordumuzu kurup dünyanın dört bir yanından oyuncularla savaşıyoruz.

Kartlarla oynanan savaş oyunlarıyla masa oyununun kombinasyonu bir yapım olarak karşımıza çıkan Hero Academy 2’de ilk oyunda yer alan tüm karakterler (sihirbazlar, büyücüler, savaşçılar özel silahlarıyla birlikte mevcut) karşımıza çıkıyor. Seriyi ilk kez oynayacaklar için hatırlatmak gerekirse; hamleler sıra tabanlı ve karakterler satrançta olduğu gibi belli bir alanının dışına çıkamıyor. Her maçta rakibinizin bir savaşçısını veya sahip olduğu önemli şeyi ele geçirmeniz gerekiyor. Savaşlar birkaç round şeklinde gerçekleşiyor. Savaş esnasında karakterlerinizi oyuna sokmak için ekranın altında sıralı kartları kullanıyorsunuz. Savaşçı kartları elbette yükseltmeye açık. Unutmadan, oyunun görevler içeren tek oyunculu modu da bulunmakta.

Erkan Calp

Hero Academy 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Popüler kart strateji - savaş oyunu geri döndü!

Hero Academy 2, orta çağ savaşçılarını bir araya toplayan online strateji oyunu. İlki 5 milyondan fazla kez indirilen oyunda şövalyeler, büyücüler, sihirbazlar, okçular dahil çok sayıda kahramanın yanı sıra yaratığı andıran çok çirkin karakterler yer alıyor. Gerçek zamanlı PvP arena savaşlarının gerçekleştiği oyunda taktik ve strateji önem arz ediyor.

Yılın en iyi oyunu seçilen ve birçok ödül kazanmış olan Hero Academy’nin devam oyununda yeni karakterler, arenalar, savaşlar eklenmiş ancak oynanışa fazla dokunulmamış. Her zamanki gibi karakterleri savaşa dahil etmek için kartı oyun alanına sürükleyip bırakıyorsunuz. Savaşçılarınız belli bir alanın dışına çıkamıyor. Savaşlar sıra tabanlı; yani hamlenizi yaptıktan sonra rakibinizin oynamasını bekliyorsunuz. Round usulü savaşlarda rakibinizin önemli bir birimini ele geçirmeniz gerekiyor. Gerçek oyuncularla savaşmak dışında görevleri tamamlayarak ilerlediğiniz tek oyunculu mod seçeneği mevcut.

Kart strateji - savaş oyunlarından keyif alanların hoşuna gidecek bir yapım olduğunu düşündüğüm Hero Academy 2, tüm iPhone ve iPad’lerde çalışıyor. Ücretsiz indirilebilir ancak uygulama içi satın alım sunuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Three Kingdoms: Hero Wars

    Fantastik bir dünyaya sahip olan Three Kingdoms: Hero Wars lansmana çıkmaya hazırlanıyor.
  • Hero Academy

    Hero Academy, oynadıkça bağımlısı olacağınız sıra tabanlı bir Android strateji oyunudur.
  • Hero Defense King

    Dünyanızı eşsiz kulelerle savunun!
  • Clash of Hero

    Clash of Hero, 2 farklı tür ve 4 farklı klasın yer aldığı heyecanlı ve eğlenceli bir Android strateji oyunu.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • Critter Clash

    Hayvanlardan takım kurup online mücadele ediyorsunuz.
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!