Heroes and Castles 2

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,699 TOPLAM İNDİRME

Heroes and Castles 2 güzel grafikleri yüksek aksiyonla birleştiren bir savaş oyunudur

Heroes and Castles 2 içerisinde aksiyon, strateji ve RPG oyunlarından elementleri başarılı bir şekilde birleştiren, üstün grafik kalitesine sahip bir kale savunma oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir savaş oyunu olan Heroes and Castles 2'de fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz. Oyunda kalesi orklar, goblinler, devler, iskeletler, troller gibi yaratıklar tarafından kuşatılan bir kahramanı yönetiyoruz. Kahramanımızı elf, cüce, insan gibi ırkların arasından seçtikten sonra kahraman sınıfı seçimimizi yapıyoruz. Bu sınıflar farklı savaş yeteneklerine sahip. Kharamanımızla savaş alanında çarpışırken katapultların, büyücülerin, mızrakçıların ve okçuların desteğini çağırarak savaşın kaderini değiştirebiliyoruz.

Heroes and Castles 2'de TPS yani 3. şahıs bakış açısını kullanarak kahramanımızı yönetiyoruz. Kahramanımız savaşta başarı kazandıkça yeni yetenekler öğrenebiliyor ve yeni silahlar kullanabiliyor. Savaşlardaki başarılarımız sadece kahramanımıza değil, kalemize de yarıyor ve kalemize yeni savunma sistemleri kurabiliyoruz. Oyunda sadece kale savunmanın dışında düşman kalelerine de saldırabilmemiz mümkün.

Heroes and Castles 2'nin grafikleri bilgisayar oyunlarını aratmıyor. Asus Zenfone 5 gibi orta seviye bir Android telefonda test ettiğimiz oyun oldukça akıcı bir şekilde çalıştı. Heroes and Castles 2 içerisinde birçok farklı silah, zırh ve ekipmanın yanısıra PvP mücadeleleri de oyun severleri bekliyor. Düşük bir fiyat ile satşa sunulan Heroes and Castles 2 ödediğiniz her kuruşu hakeden bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Heroes and Castles 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME
575 MB DOSYA BOYUTU

Heroes and Castles 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz en kaliteli savaş oyunlarından biridir

Heroes and Castles 2 oyunculara benzersiz bir savaş tecrübesi yaşatan, içerisinde strateji, RPG ve aksiyon oyunlarını birleştiren bir kale savunma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bu başarılı savaş oyununda fantastik bir maceraya atılıyoruz. Oyunda kalemiz iskeletler, orklar, troller ve diğer korkunç yaratıklar tarafından kuşatılırken biz kalemizin son umudu olarak savaş alanına adım atan bir kahramanı canlandırıyoruz ve ordularımıza önderlik ediyoruz. Oyunda birebir düşmanlarla savaşırken bir yandan da yeni askerler üretiyor ve düşman üzerine gönderiyoruz. Oyun bu yönüyle aksiyon ve stratejiyi birleştiriyor.

Heroes and Castles 2'de kahramanımızı omzunun üstünden gördüğümüz TPS kamera açısıyla yönetiyoruz. Oyun içerisinde farklı kahraman sınıflarını ve ırklarını görevleri tamamladıkça açabilmekteyiz. Görevleri tamamlayınca kahramanımız tecrübe puanı kazanabiliyor, yeni silahlar ve zırhlar yapabiliyor, yeni yetenekler öğrenerek seviye atlayabiliyor. Ayrıca topladığımız kaynaklarla kalemizin savunma sistemini geliştirebiliyor ve ordumuzdaki askerlerin savaş yeteneklerini artırabiliyoruz.

Heroes and Castles 2'in grafikleri mobil cihazlarda görevileceğiniz en kaliteli grafikler arasında. Bilgisayar oyunlarını aratmayan grafik kalitesi oyunun zengin içeriğiyle birleşince ortaya bir başyapıt çıkıyor. Heroes and Castles 2'yi eğer mobil cihazlarınızda oyun oynamayı seviyorsanız kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cards and Castles

    Cards and Castles, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir taktiksel strateji oyunu.
  • Random Heroes 2

    Random Heroes 2, kendisinden bir önceki oyundan daha fazla silahlarıyla ve yeni karakterleriyle oyuna derinlik katıyor. Serinin ikinci oyunu bu sefer en az iki kat daha uzun bir oyun süresine sahip.
  • The Elder Scrolls: Castles APK

    The Elder Scrolls: Castles APK indirin ve telefonunuzda The Elder Scrolls oyunu oynamanın keyfine varın.
  • World War Heroes APK

    World War Heroes APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz 2. Dünya Savaşı temalı online FPS oyunu.
  • Havoc Heroes

    Havoc Heroes eskilerin platform elementlerini 2 boyutlu RPG/aksiyon ögeleriyle birleştiren, Android cihazlarınız için tasarlanmış eşsiz bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Bug Heroes 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon oyunudur.
  • Heroes Odyssey - Era of Fire and Ice

    Heroes Odyssey - Era of Fire and Ice, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Farms & Castles

    Farms & Castles her yaştan oyun svere hitap eden bir eşleştirme oyunudur