Heroes of Dragon Age

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
477 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Heroes of Dragon Age, Electronic Arts firması tarafından geliştirilen ve Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz destansı bir rol yapma oyunudur.

Heroes of Dragon Age, Electronic Arts firması tarafından piyasaya sürülen ve kullanıcıların Android işletim sistemine sahip akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri destansı bir rol yapma oyunudur.

Üç boyutlu efektleri ve etkileyici oynanışıyla dikkat çeken oyun içerisinde amacınız farklı kahraman kartlarını toplayarak kendi ekibinizi oluşturmak ve bir efsane olma yolunda emin adımlarla ilerlemektir.

Takımınızı oluşturduğunuz kahramanlarınızı oyun haritası üzerinde stratejik bir şekilde yerleştirerek, oyunu oynayan dünya üzerindeki tüm farklı oyunculara veya arkadaşlarınıza karşı savaşabilirsiniz.

Rol yapma oyunları içerisinde yer alan birçok ince ayrıntıyı kullanıcılara sunan Heroes of Dragon Age üzerinde bir yandan diğer oyuncularla savaşırken bir yandan da destansı yaratıklara karşı savaşma şansına sahip olacaksınız.

100'lerce farklı karakterin yer aldığı oyunda en iyi kahramanlar takımını oluşturabilmek için düşmanlarınızı alt edin, görevleri tamamlayın, karakterlerinizi geliştirin ve daha fazlasıyla karşılaşmaya hazır olun.

Etkileyici grafikleri, mükemmel animasyonları ve sıradışı oynanışıyla kart oyunu seven oyuncuları oldukça memnun edecek bir oyun olan Heroes of Dragon Age'i mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

Heroes of Dragon Age

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME
69.2 MB DOSYA BOYUTU

Heroes of Dragon Age, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz 3 boyutlu grafiklere sahip efsanevi bir rol yapma oyunudur.

Electronic Arts tarafından yayınlanan Heroes of Dragon Age, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri üç boyutlu bir rol yapma oyunudur.

Oyunda amacınız oyun içerisinde yer alan 100'lerce farklı karakter arasından sahip olacağınız kahramanlar ile kendi ordunuzu kurmak ve düşmanlarınıza meydan okuyarak efsaneler arasına adınızı yazdırmaktır.

Benzersiz ejderhaların, devasa canavarların ve efsanevi yaratıkların yer aldığı oyunda, bir yandan tek kişilik görevleri yaparken bir yandan da düşmanlarınıza karşı savaş vereceksiniz. Ayrıca eşsiz yaratıklara karşı savaş vereceğiniz etkinlikler sırasında farklı eşyalar kazanma şansına sahip olacaksınız.

Savaşlar sırasında kazanacağınız deneyim puanları sayesinde ordunuz içerisinde yer alan kahramanların seviyelerini yükseltebilir ve savaşlar sırasında rakiplerinize karşı avantaj elde edebilirsiniz.

Oldukça etkileyici üç boyutlu grafiklere ve benzersiz bir oynanışa sahip olan Heroes of Dragon Age'de sizler de yerinizi alarak, tüm dünyaya en iyi savaşçının kim olduğunu gösterebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of Warriors: Dragon Discord

    Age of Warriors: Dragon Discord, Android işletim sistemi üzerinde çalışabilen rol yapma ve strateji türlerini bir araya getiren bir oyundur.
  • Magic Legion - Age of Heroes

    Magic Legion - Age of Heroes, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • 4Story - Age of Heroes

    Askerlerini topla ve savaşa hazırlan.
  • Luna: Dragon of Kelpy Mountain

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Legacy of Heroes

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Legacy of Heroes mobil oyunu, sihirli bir dünyada sunulan geniş bir haritada özgürce savaşabilme imkanı veren sürükleyici bir rol yapma oyunudur.
  • Heroes Of Havoc

    Heroes Of Havoc, Android cihazlar üzerinde oynanabilecek bir rol yapma oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Evolution: Heroes of Utopia

    Evolution: Heroes of Utopia, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz online rol yapma oyunu.
  • Heroes of Rings: Dragons War

    Sihirli yüzüklere sahip kahramanlarla savaşıyoruz.