Heroes of Might & Magic 3 HD

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
853 TOPLAM İNDİRME

Heroes of Might & Magic 3 HD klasik strateji oyununun mobil cihazlara uyarlanmış versiyonudur

Heroes of Might & Magic 3 HD fantastik hikayeye sahip strateji oyunları arasında bir klasik olan Heroes of Might & Magic 3 oyununu yenilenmiş bir şekilde mobil cihazlarımıza taşıyan bir strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan tabletlerinizde oynayabileceğiniz Heroes of Might & Magic 3 HD, ilk olarak 1999 yılında yayınlanan ve uykusuz geceler geçirmemize sebep olan Heroes of Might & Magic 3'ü geniş ekran tabletlerimize uyarlayan ve aynı eğlenceyi dokunmatik ekranlarda yaşamamızı mümkün kılan bir sıra tabalı strateji oyunu. Heroes of Might & Magic 3 HD'de Kraliçe Catherine Ironfist'in işgal edilen krallığını geri alma mücadelesine tanık oluyoruz. Erathia Krallığı'nı geri kazanabilmek için önce bu toprakları birleştirmesi, sonra ise şeytani güçlerle savaşması gerekmektedir. Biz de ona bu mücadelesinde eşlik ediyoruz ve maceraya ortak oluyoruz.

Heroes of Might & Magic 3 HD'de büyü veya fiziksel güçte ustalaşan kahramanları kontrol ederek ordularımızı yönetmekteyiz. 7 farklı senaryoda 8 farklı tarafı seçebildiğimiz oyun bize oldukça uzun süren bir oyun deneyimi yaşatıyor. Bunun yanında hızlı ve eğlencelik savaşlar için 50 adet skirmish haritasına da oyunda yer verilmiş. Oyunu dilerseniz tek başınıza oynayabilirsiniz, dilerseniz yerel olarak arkadaşlarınızla aynı tablet üzerinden oynayabilirsiniz.

HD ekranlarla uyumlu hale getirilen Heroes of Might & Magic 3 HD'nin tek eksi yönü mobil oyunlar açısından değerlendirildiğinde oldukça yüksek olan satış fiyatı.

Can Erdil Şentürk

Heroes of Might & Magic 3 HD

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
62 TOPLAM İNDİRME

Heroes of Might & Magic 3 HD klasik strateji oyununun iPad'ler için yenilenmiş halidir

Heroes of Might & Magic 3 HD ilk olarak 1999 yılında çıkış yapan ve milyonlarca oyuncunun gönlünde taht kuran klasik strateji oyunu Heroes of Might & Magic 3'ün günümüz teknolojisine uyumlu hale getirilmiş mobil versiyonu. 

iOS işletim sistemini kullanan iPad tabletler için tasarlanmış olan Heroes of Might & Magic 3 HD'de fantastik bir maceraya katılmaktayız. Oyunda krallığının toprakları şeytani güçler tarafından işgal edilen Kraliçe Catherine Ironfist anavatanını kurtarabilmek için topraklarını birleştirmeli ve ortak bir şekilde bu şeytani güçlere saldırmalıdır. Oyunda kraliçenin Erathia Krallığı'nı geri almak için çıktığı bu serüvene biz de ortak oluyoruz ve heyecan dolu bir yolculuğa atılıyoruz.

Sıra tabanlı strateji türünde bir oyun olan Heroes of Might & Magic 3 HD'de kendi ordularımızı kurarak  7 farklı senaryoda düşmanlarımızla çarpışabilmekteyiz. Ordumuzda yer alan kahramanlarımız ise savaşların gidişatını değiştirebiliyor. Bu kahramanları çeşitli büyülü eşya ve yeteneklerle güçlendirerek onların bütün potansiyellerinden yararlanabilmemiz mümkün. Şehirler kurabilmemiz ve bu şehirleri dilediğimiz gibi yapılandırabilmemiz de mümkün.

Heroes of Might & Magic 3 HD'yi dilerseniz tek başınıza oynayabilirsiniz, dilerseniz aynı tablet üzerinden arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Oyunda yer alan Skirmish modu bize hızlı karşılaşmalar yapma imkanı da veriyor. Oyunun biraz yüksek fiyatla satılıyor olması dışında herhangi bir eksi puana sahip olduğunu söyleyemeyiz.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Might & Magic: Chess Royale

    Might & Magic: Chess Royale Android İndir: Ubisoft'tan 100 oyunculu auto battle oyunu
  • Might & Magic Heroes

    Eşsiz özellikler ve etkileyici kostümlerle donatılmış onlarca savaş kahramanı ile aksiyona doyacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Magic Rush: Heroes

    Magic Rush: Heroes aynı anda hem kule savunma, hem rol yapma hem de gerçek zamanlı strateji oyunu olmayı başarabilen bir yapım.
  • Magic Legion - Age of Heroes

    Magic Legion - Age of Heroes, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Heroes of Order & Chaos

    Android Heroes of Order & Chaos oyunuyla çevrim içi olarak arenalarda ölümüne mücadele edin ve onlara en iyisi olduğunuzu gösterin.
  • SpellForce - Heroes & Magic

    Gerçek zamanlı strateji ve rpg serisi mobilde!
  • Might & Mayhem

    Might & Mayhem arcade tarzı oyunlardan hoşlanan herkesin denemesi gereken bir savaş-strateji karışımı oyundur.
  • Heroes of the Dark

    Heroes of the Dark, vampirler, kurtadamlar ve insanları bir araya getiren karanlık temalı mobil strateji rpg oyunu.