Heroes of SoulCraft

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
352 TOPLAM İNDİRME
65.79 MB DOSYA BOYUTU

Heroes of SoulCraft takımlar halinde savaşabildiğiniz bir MOBA oyunudur

Heroes of SoulCraft oyuncuların takımlar halinde online olarak savaşmalarını mümkün kılan bir MOBA oyunu.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir MOBA olan Heroes of SoulCraft ya da kısa adıyla HoS, Soulcraft evreninde geçen fantastik bir hikayeye sahip. Hatırlanacağı üzere Soulcraft serisisnin ilk iki oyunu mobil cihazlar ve Windows 8 için yayınlanmıştı. Aksiyon RPG türündeki bu ilk iki Soulcraft oyunu senaryo moduna ağırlık vermekteydi. Soulcraft'ın hikayesinin temelinde dünyaya erken gelen kıyamet konu alınmaktaydı. Bu kıyamette savaşan melekler ve iblislere odaklanan ilk iki Soulcraft oyununda olduğu gibi Heroes of SoulCraft'ta da yine ana kahramanlarımız melekler ve iblisler. Fakat bu sefer oyuncular iblisleri de seçerek oyunu oynayabiliyorlar ve online arenalarda takımlar halinde diğer oyuncularla savbaşabiliyorlar.

Heroes of SoulCraft'ta kendi kahramanımızı seçiyoruz ve oyuna dahil oluyoruz. Oyunda dilersek 5 dakikalık kısa ve hızlı 2'ye 2 karşılaşmalar yapabilir, dilersek 15 dakikalık uzun 4'e 4 karşılaşmalar yapabiliriz. Oyunda şu an için seçebileceğiniz 12 kahraman var ve bu kahraman sayısının gelecek güncellemelerle artırılması bekleniyor. Kahramanlar büyü gücü, mesafeli silahlar veya yakın mesafede etkili silahlarda ustalaşabilmekteler. Oyunda dengeleri değiştiren unsur ise Titan'lar. Oyuncular maçlardan önce kullanabilecekleri Titan'ları seçebiliyorlar. Devasa yaratıklar olan Titanlar karşılaşmaların gidişatını değiştirebiliyor ve kullanan takıma büyük avantaj kazandırabiliyor.

Heroes of SoulCraft göze hoş görünen grafiklerle donatılmış bir MOBA. Oyunun Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir de mobil versiyonu bulunuyor. Heroes of SoulCraft'ın Android versiyonunu ücretsiz olarak indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

Heroes of SoulCraft

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
170 TOPLAM İNDİRME
162 MB DOSYA BOYUTU

Heroes of SoulCraft online olarak oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur

Heroes of SoulCraft eğer mobil cihazlarınızda ve Windows 8 bilgisayarlarınızda Soulcraft 1 ve Soulcraft 2 oyunlarını oynayarak beğendiyseniz hoşunuza gidebilecek bir MOBA oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir MOBA olan Heroes of SoulCraft ya da kısa adıyla HoS oyuncuları Soulcraft'ın fantastik dünyasına konuk ediliyor. Hatırlanacağı üzere ilk iki Soulcraft oyununda dünyaya zamanından önce gelen kıyamet konu alınmış, bu kıyamet senaryosunda meleklerin ve iblislerin savaşına odaklanılmıştı. Heroes of SoulCraft'ta da bu melekler ve iblisler arasındaki savaş online arenaya taşınıyor ve oyunculara melekler ya da iblislerin taraflarını seçerek takımlar halinde savaşma imkanı veriliyor.

Heroes of SoulCraft'da oyuncular akıllı telefonlarında 5 dakikalık hızlı 2'ye 2 maçlar yapabiliyorlar. Bu maçlara hemen katılınabiliyor. Eğer daha geniş çaplı ve uzun savaşlar yapmak isterseniz oyunu tabletlerinizde oynayabilir ve 15 dakikalık 4'e 4 maçlar yapabilirsiniz. Oyun içerisinde şu an için 12 fakrlı kahraman bulunmakta. Zamanla bu kahramanlara yenilerinin eklenmesi bekleniyor.

Oyunun güzel bir yönü oyunculara titanlarını seçme ve maçlar içerisinde kullanma imkanı vermesi. Titanlar bir maçın gidişatını değiştirebilen dev yaratıklar olarak karşımıza çıkıyor. Güzel grafiklerle süslenmiş Heroes of SoulCraft, MOBA sevenlere mobil cihazlarda eğlenceli bir oynanış sunuyor.

Oyunun bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz PC versiyonunu bu bağlantıyı kullanarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

Heroes of SoulCraft

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
76.8 MB DOSYA BOYUTU

Heroes of SoulCraft mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MOBA oyunu

Heroes of SoulCraft oyunculara heyecan dolu karşılaşmalar sunan ve bolca aksiyon içeren bir mobil MOBA oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir MOBA olan Heroes of SoulCraft'ta cehennem ve cenneti temsil eden güçlerin arasındaki savaş konu alınıyor. Oyuncular bu savaşa melekler ve şeytanlardan birini seçerek dahil oluyorlar ve takımlar haline online arenalarda çarpışıyorlar.

Heroes of SoulCraft'da oyuncular dilerlerse 3'e 3 dilerlerse 5'e 5 karşılaşmalar yapabiliyorlar. Oyundaki karşılaşmalar ise 5 dakika veya 15 dakika sürmekte. Bu sayede hızlı maçlar yapabilmektesiniz ve uzun süren maçları yarıda bırakma derdinden kurtulabilirsiniz.

Heroes of SoulCraft içerisinde farklı yeteneklere sahip kahramanlar arasından kendi kahramanımızı seçiyoruz ve oyuna dahil oluyoruz. Oyundaki maçlarda maçın gidişatını değiştirebilmek için titanlardan faydalanıyoruz. Görkemli bir ejderha veya süper güçlü devler bu titanlar arasında.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SoulCraft 2

    SoulCraft 2 hem içerik hem de oynanış olarak zengin bir rol yapma oyunudur
  • Duty of Heroes

    Kahramanların Görevi, fantastik bir dünyada geçen rol yapma/aksiyon karışımı bir online oyundur.
  • Age of Heroes: Conquest

    Age of Heroes: Conquest ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online RPG oyunudur
  • Heroes of Dark Dungeon

    Heroes of Dark Dungeon co-op desteğine sahip olan bir rol yama oyunudur
  • Heroes of the Banner

    Rol yapma ögeleriyle donatılmış heyecanlı bir kule savunma oyunu.
  • SoulCraft

    SoulCraft ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Elemental Heroes

    Elemental Heroes, PvP tabanlı bir online RPG oyunudur
  • Signs Of Darkness

    Signs Of Darkness açık dünya tabanlı bir RPG oyunu