Hexonia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir strateji oyunu

Hexonia, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil strateji oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Kendi krallığınızı kurup büyüterek arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz bir oyun olan Hexonia, köyleri ve şehirleri fethedebileceğiniz bir oyundur. Ganimetleri yağmalayarak altınlar kazanabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Ordularınızı geliştirerek daha güçlü bir konuma gelebileceğiniz oyunda eşsiz bir atmosfer yer alıyor. Farklı zorlu seviyeleriyle de ön plana çıkan oyunda becerilerinizi sınamalısınız. Hem karada hemde denizlerde hüküm sürebileceğiniz oyunda renkli görseller bulunuyor. Şövalyelerden savaşçılara kadar pek çok farklı birimin yer aldığı Hexonia oyununu kaçırmayın.

Hexonia oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Hexonia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
137 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu

Hexonia, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil strateji oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil strateji oyunu olarak ön plana çıkan Hexonia, kendi krallığınızı kurabileceğiniz bir oyundur. Köyler fethedip ganimetleri yağmalayabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Kendine has atmosferi ve oynanışıyla ön plana çıkan oyunda ordunuzu büyüterek daha güçlü bir konuma gelebiliyorsunuz. Farklı zorlu seviyeleriyle de ön plana çıkan oyunda becerilerinizi sınamalısınız. Hem karada hemde denizlerde hüküm sürebileceğiniz oyunda renkli görseller bulunuyor. Şövalyelerden savaşçılara kadar pek çok farklı birimin yer aldığı Hexonia oyununu kaçırmayın.

Hexonia oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • Avrupa İmparatorluğu 2027 APK

    Avrupa İmparatorluğu 2027 APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir sıra tabanlı askeri strateji savaş oyunu.
  • The Warland (Savaş Meydanı)

    Türk karakterlerin de yer aldığı sürükleyici askeri strateji oyunu
  • Town of Salem - The Coven

    Kötü adamları bulmaya çalıştığınız bir strateji oyunu
  • Star Trek Fleet Command

    Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Gunship Battle: Total Warfare

    Kara, hava ve deniz savaşlarına giriyoruz.
  • Rise of Empires

    Olağanüstü atmosfere sahip olan zevkli bir strateji mücadelesi
  • CrossFire: Warzone

    CrossFire: Warzone Android oyununda üssünüzü kurup savaşıyorsunuz.