Heyzap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME

Android akıllı telefon ve tabletlerinizde en iyi oyunları keşfedebilmek için ücretsiz olan Heyzap'ı kullanabilirsiniz.

Heyzap Android uygulaması, dünyanın her yerinden oyuncularla skorlarınızı karşılaştırmak ve sosyal iletişime girebilmeniz için hazırlanmış ücretsiz bir uygulama. Hem iyi dizaynı hem de binlerce farklı oyuna ev sahipliği yapması sayesinde kendinizi bir anda diğer kullanıcılar ile yarış içerisinde bulacaksınız.

Diğerleri ile etkileşime girme ve onlarla puanda yarışmanın yanında, son zamanların yahut tüm zamanların en popüler oyunlarını da hemen keşfedebilir, böylece Android cihazınızı kullanırken sıkılmanın önüne geçebilirsiniz.

Oyunları oynadıkça madalyalar kazanma ve böylece yeteneklerinizi diğerlerine gösterme fırsatınız da var. Oyunların daha iyi kategorize edilmesi sayesinde hem daha hızlı bulabilir hem de organizasyonunu sağlayabilirsiniz. Sık sık oynadığınız oyunlardan sıkılıyorsanız ve yeni oyunları oynarken başka kullanıcılarla yarışmak istiyorsanız ücretsiz olarak sunulan Heyzap'ı denemeyi unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

Heyzap

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad'inizde her zaman en yeni ve en güzel oyunları keşfedebilmek için Heyzap uygulamasını kullanabilirsiniz.

Heyzap uygulaması, iOS işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerinizde en güzel oyunlara erişebilmeniz ve bunu sosyal bir ağ üzerinden gerçekleştirebilmeniz için tüm olanakları sunuyor. Uygulama sayesinde son zamanların veya tüm zamanların en popüler oyunlarını anında görebilir ve cihazınıza yükleyebilirsiniz. Sık sık oynadığı oyunlardan sıkılanlar için kullanılabilecek en faydalı uygulamalar arasında yer alıyor.

Ücretsiz olarak sunulması ve herkesin kolaylıkla anlayabileceği türde bir arayüze sahip olması nedeniyle yeni oyunlar ararken zorlanmayacaksınız. Diğer kullanıcılar gibi sizin de bir profiliniz var ve oyunlarda aldığınız skorlar profiliniz üzerinde yayınlanıyor. Böylece diğerleri ile yarışma ve en yüksek skoru elde etme şansınız var. İsterseniz onları takip edebilir ve en son hangi skorlarda olduklarını takip edebilirsiniz.

Ayrıca oyunu sizden önce oynayanların öneri ve tavsiyelerini de uygulama içerisinden görerek şansınızı arttırabilirsiniz. Her oyun için farklı achievement yani başarıların yer alması ile oyunlar oynamadığınız zamanlarda bile heyecan vermeye devam edecek. iPhone ve iPad'inizi sık sık oyun oynamak için kullanıyorsanız uygulamaya göz atmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Reaper

    Reaper, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sağlam grafiklere sahip bir aksiyon oyunudur.
  • Voyage 4 APK

    Rus ve Alman araçları gibi gerçek araçları içerisinde bulunduran Voyage 4 APK, siz oyunculara gerçekçi bir sürüş yaşatmayı hedefliyor.
  • Crash Drive 2

    Benzersiz araçları kullanacağız.
  • Shopkins: Cutie Cars

    Sevimli araçları almaya çalışacağız.
  • Chikii APK

    Chikii APK, Mobil cihazlarınızda PC oyunlarını oynayabileceğiniz bir bulut oyun platformudur.
  • Extreme Speed

    Farklı araçları deneyimleceğiz.
  • Fobito

    Fobito ile yeni Android oyunlarını keşfedebilir ve arkadaşlarınızın ne oynadıklarını takip edebilirsiniz
  • Dirt Road Army Truck Mountain Delivery

    Askeri araçları süreceğiz.