HGS Müşteri Hizmetleri

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
527 TOPLAM İNDİRME

HGS Müşteri Hizmetleri ile Android telefonunuzdan hesap bakiyesi, geçiş cezası gibi HGS hesabınıza dair detaylı bilgilere ulaşabiliyorsunuz.

HGS Müşteri Hizmetleri, Hızlı Geçiş Sisteminden sıklıkla faydalanan kişiler için düşünülmüş pratik bir Android uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Android telefonunuza ücretsiz olarak indirip kullanılabileceğiniz uygulamada hesabınızın bakiyesini öğrenmekten geçişlerinize dair detaylı bilgilere rahatlıkla erişmeniz mümkün.

Otoyol ve köprülerde kolay, hızlı, güvenli geçiş ayrıcalığı sunan Hızlı Geçiş Sistemi veya çoğumuzun kullandığı şekliyle HGS’yi sıklıkla kullanan kişiler için yararlı bir uygulama olduğunu düşündüğüm HGS Müşteri Hizmetleri hesap girişi yaparak kullanılabiliyor. Hesabınıza girdiğiniz vakit hesabınızda ne kadar kaldığını, hesabınızın durumunu (kapalı iade, gri listesi vs) hatta etiket seri numarasını görebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra otoyol ve köprü geçişlerinizde hangi tarihte ne kadar ödeme yaptığınızı, ihlallerinizi (normal geçiş ücreti, cezalı geçiş ücreti, ödediğiniz geçiş ücretini ayrı olarak görebiliyorsunuz) tek dokunuşla anında görebiliyorsunuz ki bu bilgilerin detaylı listelenmesi harika olmuş.

HGS Müşteri Hizmetleri mobil uygulamasının eksik yönleri yok değil. Hesabınız yoksa doğrudan uygulama içerisinden oluşturamıyor, PTT’nin HGS resmi sitesi üzerinden açmanız gerekiyor. Ayrıca yükleme yapmak için PTT’ye uğramanız veya epttavm.com adresini ziyaret etmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

HGS Müşteri Hizmetleri

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME

HGS Müşteri Hizmetleri, iPhone ve iPad'inizden hesap bakiyesi ve ceza sorgulaması yapabileceğiniz, hesap detaylarına ulaşabileceğiniz resmi uygulama.

HGS Müşteri Hizmetleri, otoyol ve köprülerde hızlı, güvenli geçiş imkanı sunan Hızlı Geçiş Sistemi kısa adıyla HGS’yi sıklıkla kullanan iPhone ve iPad kullanıcılarının kesinlikle indirmeleri gereken bir mobil uygulama. iOS platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkan uygulamada hesap bakiyesi ve ceza sorgulamasından, hesap hareketlerini izlemeye, geçişler hakkında detaylı bilgi almaya her şey mevcut.

Otoyol ve köprü geçişlerinde büyük kolaylık sağlayan HGS’den faydalanan kişiler için hazırlanmış pratik bir uygulama olan HGS Müşteri Hizmetleri’ni mevcut hesabınızla giriş yaparak hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Hesap girişi yaptığınız vakit hesabınıza dair anlık olarak güncellenen detaylı bilgilere hızlıca ulaşabiliyorsunuz. Bu bilgiler arasında; hesap bakiyesi, hesap durumu (açık, iade, gri şeklinde gösteriliyor), ihlaller yani cezalar (normal geçiş ücreti, ceza tutarı, indirimli tutarı ayrı olarak görebiliyorsunuz), belli tarihler arasında gerçekleşen hesap hareketleri, geçişler (otoyol / köprü adı, giriş çıkış noktası, tarihi, ücreti) bulunmakta.

HGS Müşteri Hizmetleri uygulamasında bazı eksiklikler göze çarpmıyor değil. Örneğin; çok basit bir işlem olmasına rağmen hesap oluşturma seçeneği yok. Hesabınız yoksa PTT’nin HGS sitesine gitmeniz gerekiyor. Ayrıca hesabınızın bakiyesini sorgulayabiliyorsunuz ancak yükleme yapmak için hala PTT’ye ihtiyacınız var. Bu iki mühim eksiklik giderilirse eksiksiz bir uygulama haline gelecek ve çok daha fazla kullanıcıya ulaşacaktır diye düşünüyorum.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • JetFix

    Şirketlere ulaşmanın en hızlı ve kolay yolu
  • TaxiBUL Sürücü

    TaxiBUL Sürücü, taksi sürücülerinin kolayca müşteri bulmalarını sağlayan yenilikçi bir uygulamadır.
  • HGS

    HGS mobil uygulaması ile dolum işlemini akıllı telefon veya tabletinizden yapabilirsiniz.
  • Facebook Analytics

    Markaların müşteri ile etkileşimini kuvvetlendirecek yardımcı uygulama
  • Bionluk

    Yeteneklerinizi paraya çevirmek istiyorsanız, Bionluk uygulaması üzerinden müşteri bulabilirsiniz.
  • Furistas Cat Cafe

    Müşterilerini en uygun kediciklerle eşleştir ve kafeni düzenleyerek müşteri kazan.
  • SOR'UN

    SOR'UN uygulaması sayesinde Android mobil cihazlarınızdan kolayca şirketlerin müşteri temsilcilerine mesajla ulaşabiliyorsunuz.
  • Katy & Bob: Safari Cafe

    Katy ve Bob'un Safari'de cafe açmasına yardım et ve müşteri topla.