HiCollage

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
323 TOPLAM İNDİRME

Android telefon ve tabletlerinizde kolayca fotoğraf kolajları yapmak isterseniz bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

HiCollage uygulaması Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf kolajlama uygulaması. Son zamanlarda kolajlar yapmanın çok daha popülerlik kazanması ve insanların sevdiklerine kolajlardan oluşan fotoğraflar gönderme istekleri nedeniyle giderek artan uygulamaların arasına HiCollage da katılmış durumda ve tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

İçerisindeki binlerce farklı düzenleme seçeneği ve tam 12 adet fotoğraf ekleme imkanı sayesinde hem kolay hem de hızlı olarak en iyi kolajları elde edebileceğiniz uygulama tam boyut yahut Instagram'a uygun boyutlardaki fotoğraflara da destek veriyor. Dilerseniz çerçeve ve arkaplanları da değiştirebiliyorsunuz.

Çeşitli bilgi kutucukları ekleme sayesinde kolajlarınıza o an bulunduğunuz konum yahut hava durumu ile eklemeler yapabilir, böylece daha renkli hale getirebilirsiniz. Fotoğrafların konumlarını da kolaj içerisinde tek tek ayarlama imkanınız var.

Yiğit Ekim Demir

HiCollage

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarınızda en kolaj şekilde fotoğraf kolajları elde etmek isterseniz bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

HiCollage uygulaması iPhone ve iPad'iniz ile kullanabileceğiniz bir fotoğraf kolajı uygulaması. Kolajlarınızı çok kolay ve onlarca farklı seçenekle hazırlamak için kullanabileceğiniz uygulamanın içerisindeki binlerce farklı şablon ve 12 fotoğrafa kadar fotoğraf ekleme seçeneği sayesinde istediğiniz kolajları elde etmek mümkün oluyor.

Uygulamanın içerisinde bulunan bu şablonlar fotoğraflarınızın dizilimini değiştiriyor ve onları olabildiğince uyumlu hale getiriyor. Eğer farklı şablonlar denerken aklınız önceki şablonlarda kaldıysa direkt olarak eskilere de dönebiliyor ve böylece yeniden aynı şablonu bulma derdinden kurtuluyorsunuz.

54 farklı bilgi kutucuğu tasarımı ise kolajınıza resimlere ek olarak konum bilgisi, hava durumu bilgisi gibi çeşitli bilgileri eklemenize izin veriyor ve kolajdaki resimlerin ne zaman ve hangi koşullar altında çekildiğini göstermenize olanak tanıyor. Bu kutucukların tasarımları da dilediğiniz gibi değiştirilebiliyor.

Fotoğraflara filtreler uygulamak da uygulama ile mümkün. Ayrıca kolajdaki fotoğrafların konumlarını değiştirmek isterseniz bunu da kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında