Hidden Folks

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir gizli nesne bulma oyunu

Hidden Folks, gözünüzü dört açmanız gereken bir mobil oyun olarak karşımıza çıkıyor. Gizli nesneleri ve karakterleri açığa çıkarmanız gereken oyunda her türlü yolu denemeli ve ipuçlarından yararlanarak bölümleri tamamlamalısınız. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda son derece keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Tamamı el çizimi sahnelerin yer aldığı oyunda amacınız bölümdeki ipuçlarını elde ederek gizlenmiş nesneleri açığa çıkarmak ve bir sonraki bölüme geçmek. Oldukça zorlu bir gizli nesne bulma oyunu olarak nitelendirebileceğim oyunda işiniz bir hayli zor diyebilirim. Gizli nesne bulma oyunlarını sevenlerin bayılacağı bir oyun olan Hidden Folks'u sakın kaçırmayın. 190'dan fazla hedefi açığa çıkarmanız gereken oyunda 20'den fazla zorlu bölüm bulunuyor. 

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz mükemmel bir oyun olarak nitelendirebileceğim Hidden Folks'u sakın kaçırmayın. Hidden Folks oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Hidden Folks

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
141 MB DOSYA BOYUTU

Gizli nesneleri açığa çıkarmanız gereken sürükleyici bir mobil oyun

Hidden Folks, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gizli nesne bulma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Farklı zorluktaki bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda tamamı elle çizilmiş bölümlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.

Gözünüzü dört açmanız gereken bir mobil oyun olarak karşımıza çıkan Hidden Folks, her türlü yolu deneyip ipuçlarından yararlanarak bölümleri tamamlamanız gereken bir oyundur. Son derece keyifli zamanlar geçirebileceğiniz oyunda özenle gizlenmiş 190'dan fazla hedefi bulmanız gerekiyor. Farklı ipuçlarından da yararlanmanız gereken oyunda zorlu bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Tamamı el çizimi sahnelerin yer aldığı oyunda amacınız bölümdeki ipuçlarını elde ederek gizlenmiş nesneleri açığa çıkarmak. Gizli nesne bulma oyunlarını sevenlerin bayılacağı bir oyun olan Hidden Folks'u sakın kaçırmayın. Oyunda 20'den fazla zorlu bölüm bulunuyor. 

Hidden Folks oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hidden Agenda

    Android tabanlı mobil cihazlarda kullanılabilen Hidden Agenda mobil uygulaması, Playlink hizmeti kapsamında konsol oyununu oynamanız için gereken yardımcı uygulamadır.
  • Adventure Escape: Hidden Ruins

    Adventure Escape: Hidden Ruins, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera ve aksiyon oyunudur.
  • Hidden Hotel: Miami Mystery

    Otelin gizemini çözün.
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Poppy Playtime - Chapter 1 APK

    Aksiyon ve macera oyunu olarak adından söz ettiren Poppy Playtime Chapter 1 APK milyonlara ulaşmaya devam ediyor.
  • Red Crimes: Hidden Murders

    Seri katili durdurabilecek tek dedektifsizsiniz.
  • Kral Şakir: Muhtişim Macera

    Kral Şakir: Muhtişim Macera (Android İndir): Kral Şakir mobil oyununda maceraya atılıyoruz.
  • Space Grunts 2

    Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu