High Cake: Cake Tower Mania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME

High Cake: Cake Tower Mania düşen kek ve pastaları toplayarak dünyanın en yüksek kulesini inşa etmeye çalıştığımız keyifli bir oyun.

High Cake: Cake Tower Mania bugüne kadar gördüğümüz beceri oyunlarına farklı ve eğlenceli bir bakış açısı getiriyor. Sıkıcı ve tekdüze bölüm tasarımlarına sahip olan oyunları unutun ve High Cake: Cake Tower Mania ile yepyeni bir deneyim yaşamaya hazır olun.

Oyundaki temel görev pasta ve kekleri kullanarak dünyanın en yüksek kulesini inşa etmeye çalışmak. Her ne kadar kolaylıkla üstesinden gelinebilecek bir görevmiş gibi görünse de ilerledikçe işler daha da zorlaşıyor ve kuleyi ayakta tutmak zorlaşıyor. Bölümlerden önce bizlere çeşitli görevler veriliyor, belli bir yüksekliğe ulaşmak, özel olarak belirtilen kekleri sırayla yakalamak gibi.

High Cake: Cake Tower Mania’da dikkat etmemiz gereken birçok faktör var. İşimizi bozmaya çalışan engeller bu faktörlerden sadece bir tanesi. Yukarıdan düşen böcekler, kediler ve balıkları dikkatlice savuşturmalı ve keklerimize düşmelerine engel olmalıyız.

Genel çerçevede değerlendirecek olursak High Cake: Cake Tower Mania Android tablet ve akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en eğlenceli beceri oyunları arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

High Cake: Cake Tower Mania

x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
36.1 MB DOSYA BOYUTU

High Cake: Cake Tower Mania kek ve pastaları üst üste dizerek dünyanın en yüksek kulesini yapmaya çalıştığımız bir beceri oyunudur.

High Cake: Cake Tower Mania beceri oyunları kategorisine farklı ve eğlenceli bir bakış açıcısı getiriyor. Beceri ve zamanlamaya dayalı dinamikleriyle göze çarpan bu oyundaki temel amacımız dünyanın en yüksek kek ve pasta kulesini inşa etmek.

Amacımız kulağa her ne kadar basit gelse de oyunu oynamaya başladıktan sonra işlerin öyle gitmediğini anlıyoruz. Dünyanın en yüksek pasta kulesini inşa ederken birçok engelle karşılaşıyoruz. Eğer hamlelerimizi dikkatli bir şekilde seçmezsek kule yıkılabiliyor ve her şeye en baştan başlamak zorunda kalıyoruz.

Oyunda dikkat etmemiz gereken bir faktör daha var: müşteriler. Kulemizi inşa ederken müşterilerimizin siparişlerini göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Oyunun kontrolleri ve grafikleri gerçekten çok iyi tasarlanmış. Modellemeler o kadar iyi görünüyor ki zayfılamak için diyet yapıyorsanız bu oyunu oynadıktan sonra diyetinizi pastayla bozabilirsiniz.

Kısaca High Cake: Cake Tower Mania hızlı akan, eğlenceli bir deneyim sunan farklı bir beceri oyunu ve her yaş grubu tarafından keyifle oynanabilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cake Match 3 Mania

    Aynı kekleri yok etmeye çalışacağız.
  • Icing On The Cake

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Crazy Cake Swap

    Crazy Cake Swap, Zynga'nın yeni üçlü eşleştirme oyunu.
  • Cake Jam

    Cake Jam pastaları eşleştirdiğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Cake Maker 2

    Cake Maker 2'de birbirinden lezzetli pastalar yapma şansı elde ediyoruz.
  • Fat Princess: Piece of Cake

    Fat Princess: Piece of Cake tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli ve orijinal bir eşleştirme oyunudur.
  • Cake Crazy Chef

    Cake Crazy Chef,'Te verilen malzemeleri kullanarak farklı tasarımlara ve lezzetlere sahip pastalar yapıyoruz.
  • Cake - Learn English

    Cake - Learn English İndir (Android): Bedava (Ücretsiz) İngilizce öğrenme uygulaması