Hinge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
442 TOPLAM İNDİRME

Hinge, yabancı kişiler yerine arkadaşlarınızın arkadaşları ile tanışmanızı sağlayan ücretsiz bir Android flört uygulaması.

Hinge, tanımadığınız kişilere yürümekten ya da tanışmaktan bıkkınlık gelenler için flört etmenin tamamen yeni bir yolu. Aslında klasik yol olarak seçtiğimiz arkadaşlarımızın arkadaşları ile tanışmak ve onlarla sevgili olmanın mobile taşınmış hali de denilebilir. Çünkü Hinge tam olarak bunu yapıyor. Tanımadığınız kişiler arasında parmağınızı sağ sol yapmaktansa daha önce görüp beğendiğiniz bir arkadaşınızın arkadaşı ile Hinge sayesinde tanışabilirsiniz.

Henüz ülkemizde aktif olmadığı için uygulamaya girerek sadece farklı ülkelerde üzerinde kullanım gerçekleştirebiliyorsunuz. Fakat hızla gelişmeye devam eden Hinge kısa süre içerisinde pek çok ülkede daha aktif olmaya hazırlanıyor. Amerikan merkezli uygulama kısa ve basit olarak size arkadaşlarınızın arkadaşları ile tanışma ve flört etme imkanı sunuyor. Ayağınıza gelen topu 90'a takmak ise tamamen sizin elinizde.

Modern bir tasarıma sahip olan uygulamanın kullanımı da son derece basit. Denemekte fayda var!

Barış YANIK

Hinge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME
39.4 MB DOSYA BOYUTU

Hinge, arkadaşlarınızın arkadaşları ile tanışarak flört edebileceğiniz bir iOS flört uygulaması.

Hinge, arkadaşlarınız çağırdığında dışarı çıkıp hep o arkadaşınızın bir arkadışını beğenirsiniz ya işte tam bu durumlar için geliştirilen bir uygulama. Arkadaşlarınızın arkadaşları ile tanışarak flört edebileceğiniz uygulama sayesinde arkadaşlarınızın nazını çekmenize gerek kalmıyor.

Diyelim ki bir arkadaşınızın arkadşaını çok beğendiğiniz ve tanışmanıza rağmen telefon numarasını alamadığını için erişemiyorsuınuz ve arkadaşınız da bu duruma karşı olduğu için size numarası vermiyor. Bu tür bir durumda Hinge'yi iPhone ve iPad'lerinize yükleyerek arkadaşınızın arkadaşını oradan bulabilirsiniz. Fakat uygulama şu an Türkiye'de tam olarakl aktif değil. Bu nedenle deneme amaçlı bir şekillde ülkenizi değiştirerek kullanabilirsiniz. YUine de Türkiye'ye geldiğinde oldukça popüler olmasını beklediğim Hine'nin gelmeden önce dennemesi gerektiğini üdşünüyorum.

Flört etmek istiyorsanız ve bunun için en uygun adayların arkadaşlarınızın arkadaşları olduğuna karar verdiyseniz hemen Hinge'yi indirin derim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.