HisApp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
705 TOPLAM İNDİRME

HisApp, aletsiz spor - egzersiz videoları içeren ücretsiz bir Android uygulaması.

HisApp, spor yapmaya teşvik eden Android uygulamaları arasında. Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından ücretsiz olarak sunulan uygulamanın egzersizleri herkesin evde aletsiz olarak rahatlıkla yapabileceği egzersizleri içeriyor. Egzersiz videoları da Türkçe, kolay anlaşılır şekilde hazırlanmış.

Spor yaparak sağlıklı yaşam sürdürmek isteyen herkese açık bir uygulama HisApp. Telefonunuza ücretsiz indirip profilinizi oluşturarak kullanmaya başlıyorsunuz. Uygulama içerisinde günün her öğününde uygulanabilecek, profesyonel eğitmenler tarafından hazırlanmış basit ancak etkili birçok egzersiz videosu bulunuyor ve egzersizler evde, işte, sabah egzersizleri ve yoga olarak kategorize edilmiş. Hatırlatıcı ekleyerek uygulamanın belirlediğiniz gün ve saatlerde egzersiz bildirimi göndermesini sağlayabiliyorsunuz. Bu sayede düzenli olarak sporunuzu yapıyorsunuz. 

Egzersiz yaptıkça motive etmek adına ödüller veren HisApp, tabii ki ücretli spor uygulamalarında gördüğümüz günlük kalori hesaplama, öğün önerisinde bulunma, yenilenleri kaydetme, diyet programı çıkarma, kilo takibi yapma gibi ekstra özellikler sunmuyor.

Erkan Calp

HisApp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

HisApp, aletsiz spor hareketleri, Türkçe egzersiz videoları içeren ücretsiz iPhone uygulaması.

HisApp, evde ve işte aletsiz yapılabilecek egzersiz videoları sunan ücretsiz bir spor uygulaması. Herkes İçin Spor Federasyonu’nun uygulamasıyla spor salonlarına gitmeden, aletlere ihtiyaç duymadan vücudunuzu geliştirebilir, forma girebilir, formunuzu koruyabilirsiniz.

Spor yapmamak için bahane üreten kişiler için hazırlanmış harika bir spor – fitness uygulaması HisApp. iPhone’unuza ücretsiz indirebileceğiniz uygulamayla evdeyken işteyken sabahları yapabileceğiniz fazla yorucu olmayan, etkili egzersizlere videolu olarak ulaşabiliyorsunuz. Tüm egzersiz videoları alet gerektirmiyor ve her yaştan erkek/bayanın yapabileceği hareketlerden oluşuyor.

Düzenli egzersiz için hatırlatmalarda bulunan, tamamlanan her egzersiz sonrasında ödül veren HisApp’in sadece egzersiz videoları içeren basit bir uygulama olduğunu hatırlatayım. Kio kaydı ve takibi, öğün hatırlatma ve önerileri, yemek kaydetme gibi ek özellikler sunan profesyonel ücretli spor uygulamalarından değil.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.