Hit Tennis 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Hit Tennis 3, Android platformunda ücretsiz kategorisinde en popüler tenis oyunlarından biri.

Hit Tennis 3, birinci şahıs kamera açısından oynanan nadir tenis oyunları arasında. Klasik kuralların geçerli olduğu online turnuvalar içeren tekil veya çoklu oyuncu modunda oynama seçenekleri sunmasa da oynarken fazlasıyla keyif veriyor.

Android platformunda en çok oynanan, popüler tenis oyunlarından biri olan Hit Tennis 3’te oyuncumuzu dışarıdan görme şansına sahip değiliz. Masa tenisi haricinde oyuncunun yerine geçme fırsatı sunan çok tenis oyunu olmadığından mıdır bilinmez detaylar tarafında sınıfta kalsa da kesinlikle eğlenceli oynanış sunuyor. Kendimizi göremediğimiz gibi rakibimizin de sadece raketini görebiliyoruz. Bu oynanışı elbette biraz zorlaştırıyor.

Dünya genelinde amaçsızca tenis maçlarına çıktığımız oyunda rakiplerimizi gerçek kişilerden seçme şansımız yok ancak yapay zeka da son derece etkileyici performans sergiliyor.

Erkan Calp

Hit Tennis 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME
44.5 MB DOSYA BOYUTU

Son derece gerçekçi modellemelere sahip olan Hit Tennis 3'te birbirinden farklı turnuvalara katılabiliyor ve yeteneklerimizi sergileyebiliyoruz.

Hit Tennis 3 iOS cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz muhteşem bir tenis oyunudur. Rakiplerine göre çok daha iyi grafikler ve oynanış tarzı sunan Hit Tennis 3'ü oynarken adeta gerçek tenis oynuyor gibi hissedeceksiniz.

Oyunda herhangi bir karakteri canlandırmıyoruz bizzat kendimiz oynuyoruz. Bunun için gelişmiş dokunma kontrolleri kullanılmış. Gelen topları parmağımızı kullanarak karşılıyoruz ve karşı tarafa yolluyoruz. Oyunda 24 farklı turnuva ve 6 farklı çevre bulunuyor. Bu denli çeşitlilik oyunun bir süre sonra monoton olmasını engelliyor.

Oyun grafiksel olarak epey etkileyici ve gerçekçilik üzerinde büyük rol oynuyor. Modelleme konusunda herhangi bir şikayette bulunacağınızı düşünmüyorum en nihayetinde mobil bir oyun ve bu kategoride bulunan en iyi oyunlardan biri.

Tenis oyunlarına meraklıysanız ve bu kategoride yer alan kaliteli bir oyun arıyorsanız, Hit Tennis 3'ü mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3D Tennis

    Flick Tennis, gerçekçi kontrol mekanizması ve etkileyici 3 boyutlu grafiklere sahip olan eğlenceli bir Android tenis oyunudur.
  • Tennis Stars: Ultimate Clash

    Tennis Stars: Ultimate Clash: Günlük oynanabilecek spor oyunu
  • Table Tennis 3D

    Table Tennis 3D, 10'dan fazla ülkede en iyi spor oyunları arasında olmayı başarmıştır.
  • Tennis Arena

    Tennis Arena ile mobil cihazınızda tenis maçları yapabileceksiniz.
  • Motion Tennis

    Motion Tennis, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tenis oyunudur.
  • Tennis Champs Returns

    Tennis Champs Returns mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tenis oyunudur
  • Tennis Club Story

    Tennis Club Story mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tenis oyunudur
  • Tennis Racketeering

    Tennis Racketeering farklı kontrol yöntemleri sunan bir mobil tenis oyunudur