Holo Hop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Holo Hop, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Holo Hop, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu sahnelerin yer aldığı oyunda yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Eşsiz bir kurguyla karşımıza çıkan Holo Hop, basit ve kolay oynanışıyla dikkat çekiyor. Oyunda karakterinizi zıplatarak yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Sonsuz oyun moduna sahip olan oyunda tek yapmanız gereken ekrana dokunmak ve dikdörtgen blokları aşağı doğru kaydırmak. Kristalleri de toplamalı ve özel güçlere sahip olmalısınız. Tuzaklardan ve engellerden kaçmalı, aşağı düşmeden yüksek skor yapmalısınız. Oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Arkadaşlarınıza meydan okumak için tercih edebileceğiniz oyunda çok eğlendiğinizi söyleyebilirim.

Farklı karakterlere sahip olan oyunda puan yaptıkça yeni karakterlerin kilitlerini açabiliyorsunuz. Renkli görselleri ve etkileyici atmosferiyle Holo Hop mutlaka denemeniz gereken bir beceri oyunudur. Ayrıca oyuna girdiğiniz her gün sürpriz ödüllerin sahibi olabiliyorsunuz.

Holo Hop oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Holo Hop

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Holo Hop, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Holo Hop, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir beceri oyunudur. Birbirinden zorlu sahnelerin yer aldığı oyunda yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Zaman öldürmek için oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Holo Hop, farklı mekanikleri ve kolay oynanışıyla dikkat çekiyor. Oldukça basit bir oynanışa sahip olan oyunda ekrana dokunarak ilerliyor ve blokları kaydırarak karakterinizi zıplatıyorsunuz. Kristalleri de toplamalı ve tuzaklardan kaçmalısınız. Özel güçlere de sahip olabileceğiniz oyunda yeteneklerinizi sergiliyorsunuz. Dikkatli olmanız gereken oyunda işiniz oldukça zor. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunu mutlaka denemelisiniz.

Birbirinden farklı karakterlere de sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaştıkça yeni karakterlerin kilitlerini açabiliyorsunuz. Etkileyici bir atmosferde geçen oyunda tek yapmanız gereken dikkatli bir şekilde blokları kaydırmak. Sürpriz ödüllerin de sahibi olabileceğiniz oyunda çok eğleniyorsunuz.

Holo Hop oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hop Hop Hop

    Hop Hop Hop, Ketchapp'ın Android platformuna çıkardığı yeni zıplama oyunu.
  • Hop Hop Hop Underwater

    Hop Hop Hop Underwater, Ketchapp'ın sabrın sınırlarını zorlayan Android oyunlarından biri.
  • Hop

    Hop sayesinde email hesabımızı adeta bir mesajlaşma servisi olarak kullanabiliyoruz.
  • Red Hop Ball

    Red Hop Ball, bir platform üzerinde kontrol edeceğiniz kırmızı top ile oynayıp topu en uzak mesafeye götürmeye çalışacağınız bir Android oyunu.
  • Space Hop

    Becerilerinizi sınayabileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Tiles Hop

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Rhythm Hop 3D

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Hop Ball

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu