Home Design 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,223 TOPLAM İNDİRME
447 MB DOSYA BOYUTU

Home Design 3D ev tasarımları yapabileceğiniz bir mobil uygulamadır

Home Design 3D kullanıcılara hem 2 boyutlu, hem de 3 boyutlu ev tasarlama imkanı veren bir dekorasyon uygulamasıdır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir ev tasarlama uygulaması size dilediğiniz gibi evinizi tasarlama imkanı veriyor; fakat tasarımlarınızı kaydedebilmeniz için uygulama içinden uygulamanın tam sürümünü satın almanız gerekiyor. Home Design 3D ile kafanızdaki tasarımların gerçeğe dönüşünce nasıl görünecekleri hakkında fikir sahibi olabiliyorsunuz.

Home Design 3D'de temel olarak dokunmatik kontroller ve kullanışlı araçlar sayesinde ev dekorasyonu yapmamıza imkan veriyor. Uygulamada 2 boyutlu olarak odaları çiziyoruz, kapıları ve pencereleri yaratıyoruz,serbest duvarlar ve ara duvarlar ekleyebiliyoruz.Uygulama duvar yüksekliklerini, kalınlıklarını, oda şekillerini ve yönlerini değiştirmemize de imklan veriyor. Sürükle bırak yöntemiyle farklı nesneyi tasarımımıza da ekleyebiliyoruz. 

Home Design 3D, 2 boyutlu olarak tasarladığınız evlerinizi 3 boyuta dönüştürebilmekte. Bu 3 boyutlu görünümü sağlayan grafik motoru gece gündüz geçişlerine de yer veriyor. Günün belli zamanlarında evinizin güneş alma durumunu bu sayede görebiliyorsunuz. Uygulama içerisinde yer alan pusula sayesinde bu işlemleri olabildiğinde gerçekçi bir şekilde yapabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Home Design 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
315 TOPLAM İNDİRME
282 MB DOSYA BOYUTU

Home Design 3D başarılı bir ev dekore etme uygulamasıdır

Home Design 3D kullanıcılara ev dekorasyonu konusunda yardımcı olan başarılı bir mobil dekorasyon uygulamasıdır.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize indirebileceğiniz bu uygulama evinizi herhangi bir kısıtlama olmadan tasarlamanıza imkan veriyor; fakat tasarımınızı kaydetmeniz uygulamanın ücretsiz versiyonunda mümkün değil. Eğer tasarımlarınızı kaydetmek isterseniz uygulamanın tam sürümünü uygulama içerisi satın alma işlemiyle satın alabilirsiniz.

Home Design 3D temel olarak hayalinizdeki evi tasarlamınıza yardımcı oluyor. Bu işi dokunmatik kontroller sayesinde parmaklarınızı kullanarak pratik bir şekilde yapabiliyorsunuz. Uygulamada 2 boyutlu olarak evinizin odalarını, duvarlarını, pencerelerini, kapılarını çizebilir, sonrasında 3 boyutlu olarak içini tasarlayabilirsiniz. Eğer evinizin mevcut dekorsayonunu değiştirmek istiyorsanız veya taşınacağınız evin dekorasyonunu önceden yapmak istiyorsanız Home Design 3D'yi kullanabilir ve önceden fikir sahibi olabilirsiniz.

Home Design 3D tasarımlarınıza 3 boyutlu önizlemeler sunarken gerçekçi bir görünüm kazandırıyor. Pusula yardımıyla evinizin cephesini belirleyebiliyorsunuz ve gece-gündüz döngüsü içerisinde veya belirleyeceğiniz bir saatte ışığın evinize nasıl vurduğunu görebiliyorsunuz.

Home Design 3D'de evinize eklediğiniz kapı, pencere, duvar gibi her elementin boyutunu değiştirebilmeniz mümkün. Uygulamanın çalışmak için internet bağlantısına ihtiyaç duymaması güzel bir nokta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Home Design 3D Outdoor & Garden

    Home Design 3D Outdoor & Garden bir 3 boyutlu bahçe tasarım uygulamasıdır
  • Home Design & Decor Shopping

    Home Design & Decor Shopping uygulamasında yüzlerce ürünü indirimli fiyatlarla satın alabiliyorsunuz.
  • Design Home

    Design Home, Android platformunda ev tasarlama oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Design This Home

    Design This Home, adından da anlaşıldığı üzere ev tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir Android simulasyonudur.
  • Home Design APK

    Home Design APK Android ev tasarlama oyunları arasında. Ev tasarımı oyununda ünlülerin de evlerini yeniliyorsunuz.
  • My Home - Design Dreams

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir mobil simülasyon oyunu
  • Property Brothers Home Design

    Ev dekore edeceğiz.
  • Home Design: Paradise Life

    Tropik bir adada tatil evleri tasarlayın.