Homerun Clash

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Dünyadaki Homerun çatışmasına dahil olun.

Kupa ve büyük ödüller arka planını görüntüleyin. Babe Lawson gibi kişilerin sporculuklarına tanık olun ve bundan daha fazlasına erişin. Eve çeşitli harika karakterlerle gidin. Bu basit ve hızlı bir mobil spor oyunudur. Gerçek zamanlı olarak dünya çapında oyuncularla rekabet edin.

Bir sonraki kavgada yerini almalı ve kazanan taraf olmalısın. Haftalık lig sıralaması güncellemeleri ile muazzam ödüllere sahip olun. Ne kadar çok maç alırsanız o kadar çok ödül kazanırsınız. Çeşitli oyun modlarında 1'e 1 veya battleroyale olarak yarışın. Son ayakta kalan kazanır, bir kazanan hepsini alır.

Homerun derbi oyununun zevkli strateji ile tanışın ve kazanma stratejileri planlayın. Tenis topu, ninja topu veya pinpon topuyla oynayın, her türlü stratejik becerilerden yararlanın.

 

 

Ömer Dursun

Homerun Clash

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
714.2 MB DOSYA BOYUTU

Etkileyici tasarımı ile keyifle oynanılabilecek eşsiz bir beyzbol oyunu olarak göze çarpıyor.

Mobil oyun dünyasının spor kategorisinde yer alan ve oldukça keyifli bir beyzbol oyunu olan Homerun Clash, etkileyici tasarımıyla dikkat çekiyor.

Gerçekçi görüntü grafikleri ve ses efektleri ile güçlendirilmiş bu oyunda, güçlü vuruşlar yaparak rakibinizi yenmeli ve kupalar toplamalısınız. Çevrimiçi özelliği ile dünyanın her yerinden farklı oyuncular ile maçlar yapabilir ve dünya sıralamasında zirveye oynayabilirsiniz. Maç kazanarak farklı bölümlerin ve ekipmanların kilidini açabilirsiniz. Maçlardan kazandığınız parayla daha iyi sopalar ve malzemeler alarak rakiplerinizin karşısına daha güçlü çıkabilirsiniz.

Oyun içerisinde birbirinden güzel onlarca stadyum ve etkileyici arka planlar yer almaktadır. 4 oyunculu mod, mücadele modu ve farklı birçok oyun modu bulunmaktadır. Maçlardan kazanabileceğiniz yükseltme kartları ile koleksiyon yapabilirsiniz. Farklı karakterlerin kıyafetlerini giyebilir ve daha etkili vuruşlar yapabilirsiniz.

Binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan ve her geçen gün daha fazla oyuncu kitlesine ulaşan Homerun Clash, Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da hizmetinize sunulan eşsiz bir spor oyunu olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Homerun King

    Homerun King, farklı karakterler ile birlikte oldukça heyecanlı beyzbol maçları yapabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • Homerun Battle 3D FREE

    Homerun Battle 3D FREE, Android cihazlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz mükemmel ve eğlenceli bir beyzbol oyunudur.
  • Homerun Battle 2

    Gerçek zamanlı beyzbol maçlarına katılacağız.
  • Tennis Stars: Ultimate Clash

    Tennis Stars: Ultimate Clash: Günlük oynanabilecek spor oyunu
  • Clash of Champs

    Clash of Champs, Android platformunda iki kişilik ücretsiz boks oyunu olarak yerini alıyor.
  • Pool Clash: 8 Ball Billiards

    Hem tek kişi hem çift kişi hem de online oynanan 8 top bilardo oyunu
  • Golf Clash

    Golf Clash, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir golf oyunudur.
  • Super Smash Clash Brawler