Homerun King

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Homerun King, farklı karakterler ile birlikte oldukça heyecanlı beyzbol maçları yapabileceğiniz bir spor oyunudur.

Ülkemizde çok fazla oynanmamasına rağmen beyzbol sporu oldukça fazla kişi tarafından takip ediliyor. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Homerun King, sizde gerçekten beyzbol maçı yapıyormuşsunuz hissini uyandıracak.

Muhteşem grafikleri ve birbirinden güzel ses efektleriyle birlikte Homerun King, sizi sporcu yapabilir. Homerun King oyununda çeşitli karakterler ile birlikte beyzbol maçı yapmanız gerekiyor. Maç sırasında oldukça dinç olmanızda fayda var. Eğer maçları yeteri kadar ciddiye almazsanız karakterinizi geliştiremeyebilirsiniz. Eğer karakteriniz yeteri kadar gelişmezse ne yazık ki, daha ileri seviyede yer alan maçları oynamanıza imkan olmayacaktır.

Homerun King oyununu arkadaşınızla beraber oynayın ve en yüksek puanı alanı lider ilan edin. Homerun King oyununda beyzbol oynamak ise oldukça basit. Size doğru gelen topları elinizdeki sopa ile karşılamalı ve daha sonra da topu kontrol etmelisiniz. Oldukça eğlenceli bir spor dalı olan beyzbol'u Homerun King sayesinde evinizden de oynayabilirsiniz.

Uğur Sağlam

Homerun King

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
116 MB DOSYA BOYUTU

Homerun King, iOS cihazlarınıda farklı karakterler ile birlikte oldukça heyecanlı beyzbol maçları yapabileceğiniz bir spor oyunudur.

Homerun King, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir beyzbol oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Amerika'nın popüler oyunu olan beyzbolu telefonlarınızda ve tabletlerinizde zevkle oynayabiliyorsunuz.

Farklı karakterlerin ve yüksek çözünürlüklü grafiklerin yer aldığı bir oyun olarak karşımıza çıkan Homerun King, eğlenerek oynayabileceğiniz bir oyundur. Farklı karakterleri kontrol ederek geliştirebileceğiniz ve maçlara katılabileceğiniz oyunda gerçek beyzbol deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Oldukça basit bir kurgusu bulunan oyunu ister tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla birlikte oynayabiliyorsunuz. Topu ve sopayı en iyi şekilde kontrol etmeli ve rakiplerinizi devirerek yüksek puanlara ulaşmalısınız. Ses efektleri ve grafikleriyle gerçekçi bir deneyim sunan Homerun King'i mutlaka denemelisiniz. Oyunda geliştikçe daha üst düzey maçlara katılıyor ve aldığınız zevki katlayabiliyorsunuz.

Homerun King oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Homerun Clash

    Dünyadaki Homerun çatışmasına dahil olun.
  • Homerun Battle 3D FREE

    Homerun Battle 3D FREE, Android cihazlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz mükemmel ve eğlenceli bir beyzbol oyunudur.
  • Homerun Battle 2

    Gerçek zamanlı beyzbol maçlarına katılacağız.
  • Golf King - World Tour

    Golf King - World Tour İndir (Android): Mobildeki en iyi golf oyunu
  • Bowling King

    Bowling King mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bowling oyunu
  • Pixel Archer King

    Pixel Archer King, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir okçuluk oyunudur.
  • Archery King

    Archery King, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir çok oyunculu okçuluk oyunu.
  • King of the Course Golf

    King of the Course Golf ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir golf oyunudur