Hoodrip Skateboarding

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Hoodrip Skateboarding, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kaykay oyunu.

Hoodrip Skateboarding, arcade türünde kaykay oyunu olarak Android platformunda karşımıza çıkıyor. Diğer kaykay oyunlarından farklı olarak sadece kaykayımız görmemize izin verilen oyunda yüksek puan yapma, en iyi kombo hareketi yapma, en hızlı kayma gibi farklı oyun modları bizleri bekliyor.

Boyutuna göre kaliteli diyebileceğimiz görseller sunan spor oyununda her hafta ödüllerin dağıtıldığı meydan okumaları katılma, kariyer modda uzun oynanışın keyfini sürme, belli aralıklarla düzenlenen turnuvalara katılma şansına sahibiz. Ayrıca kendi takımımızı da kurabiliyoruz.

Her biri farklı görevler içeren oyun seçenekleri içeren oyunda kontrolümüzü sağlamak için basit kaydırma hareketlerini kullanıyoruz. Sağ, sol, yukarı, aşağı haricinde çizim yaparmış gibi karışık hareketler uygulayarak puan kazandırıcı hareketler yapabiliyoruz.

Erkan Calp

Hoodrip Skateboarding

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Hoodrip Skateboarding, arcade türünde kaykay oyunu, ücretsiz ve ufak boyutlu.

Hoodrip Skateboarding, birinci şahıs kamera açısından oynanan üç boyutlu detaylı görsellere sahip kaykay oyunu.

Hem iPhone hem de iPad’de ücretsiz oynanabilir kaykay oyunları arasından yüksek kalitede görselleri, düşük boyutu ve farklı stilde oynanış sunmasıyla ayrılan Hoodrip Skateboarding’de birçok eğlenceli oyun modları bulunuyor. Yüksek skor yapma, en iyi hareketi yapma, hatasız kayma, en hızlı şekilde koşma, objeleri toplama dahil hepsi birbirinden eğlenceli fazla zorlayıcı olmayan modlar yanı sıra online olduğunuzda turnuvalar, meydan okumalar, kariyer mod gibi uzun süre ekran başına bağlayan seçenekler çıkıyor.

Oyunda sanal butonlar yer almıyor. Platformlar üzerinden atlamak, kombo yapmak, ilerlemek için kaydırma hareketlerini kullanıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Boardtastic Skateboarding 2

    Boardtastic Skateboarding 2 etkileyici görselleri ve heyecanlı oyun yapısıyla oyun meraklılarının dikkatini çeken bir aksiyon-beceri oyunudur.
  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.