Hook Folder Locker

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,396 TOPLAM İNDİRME
0.25 MB DOSYA BOYUTU

Hook Folder Locker ile dosyalarınızı şifre ile kilitleyebilirsiniz

Hook Folder Locker kullanıcılara klasör kilitleme yoluyla kişisel bilgi güvenliği sağlama imkanı veren ücretsiz bir dosya şifreleme programıdır.

Günlük hayatımızda iş yerimizde veya evimizde kullandığımız bilgisayarlarımızı farklı kullanıcılarla paylaşabiliyoruz. Aynı bilgisayarı farklı kullanıcılarla paylaşmamız demek bu bilgisayarlarda depoladığımız kişisel dosyalarımızın başka kullanıcılar tarafından görüntülenmesi anlamına gelebiliyor. Bunun yanında sadece kendi bilgisayarımızı kullanıyor olsak dahi dosyalarımıza izinsiz erişimleri engellemek isteyebiliriz.

Hook Folder Locker bize bu tip durumlarda oldukça pratik bir çözüm sunuyor. Program ile seçeceğimiz klasörleri şifre ile koruma altına alabiliyor ve kilitleyebiliyoruz. Bu sayede bu klasörler içersinde yer alan dosyalarımıza izinsiz erişimleri engelleyebiliyoruz.

Hook Folder Locker'ı oldukça basit bir şekilde kullanabilirsiniz. Hook Folder Locker ile herhangi bir klasörü şifrelemek için Browse tuşuyla klasörü seçmeli, sonrasında Lock tuşuyla şifre belirleyerek klasörü kilitleyebilirsiniz. Dosyaların kilidini kaldırmak için ise aynı şekilde Browse aracılığıyla kilitli klasörü seçmeli, sonrasında şifreyi girerek dosyanın kilidini kaldırmalısınız.

Hook Folder Locker çalışmak için kurulum gerektirmiyor ve bu sayede programı USB belleklerinizle birlikte yanınızda taşıyabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Develop Folder Locker

    Kolay kullanım özellikleri ve şeffaf arayüzüyle dikkat çeken Develop Folder Locker ile kişisel dosyalarınızı güvenle saklayabilirsiniz.
  • Anvi Folder Locker

    Anvi Folder Locker, bilgisayarınız üzerindeki istediğiniz tüm dosya ve dökümanlarını şifreli olarak korumanızı sağlayan ücretsiz ve yararlı bir güvenlik programı.
  • Extremity Folder Locker Free

    Extremity Folder Lock Free programı sayesinde bilgisayarınızdaki dosya ve klasörleri yabancılardan koruyabilirsiniz.
  • Neswolf Folder Locker

    Bilgisayarınızda yer alan dizin ve klasörleri kilitleyerek güvenlik altına almak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • Folder Lock

    Folder Lock, klasör şifreleme programı ya da klasör kilitleme programı olarak kullanılabilecek işlevsel bir Windows programıdır.
  • Zedix Folder Lock

    Zedix Folder Lock ile klasörlerinizi kilitleyebilirsiniz
  • IObit Protected Folder

    IObit Protected Folder ile dosya klasörlerinizi şifreleyerek koruyabilirsiniz.
  • Folder Protector

    Folder Protector ile seçtiğiniz klasör içerisindeki dosyaları şifreleyebilirsiniz.