Hop Hop Hop Underwater

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Hop Hop Hop Underwater, Ketchapp'ın sabrın sınırlarını zorlayan Android oyunlarından biri.

Hop Hop Hop Underwater, Ketchapp’ın zorlu oynanış sunmasına rağmen bağımlılık yapan beceri oyunlarından Hop Hop Hop’un devamı. Kırmızı bir gözü kontrol ettiğimiz oyunun ikincisinde zorluk düzeyi daha da artırılmış. Bu sefer su altında da atlatmamız gereken engeller var.

Ketchapp’ın tüm oyunları gibi minimalist görsellere sahip oyunda gözü mümkün olduğunca uzun süre zıplatarak ilerletmemiz gerekiyor. Ara – seri dokunuşlarla yol alıyoruz ancak ilerlemek bir hayli zor. Hem üstte hem de su altında hareketli çok sayıda asla değmememiz gereken engel var. Yanlarından sıyrılıp geçebilmek ise göründüğü kadar basit değil. Puan toplama kısmına hiç girmiyorum. Ara sıra çıkan mantarları almamız gerekiyor ancak çok kritik noktalardalar.

Oyunda hem zıplamak hem de dalmak için ekranın herhangi bir noktasına dokunmamız yeterli oluyor. Bu noktada oyunun küçük ekranlı telefonlarda da her ortamda rahatlıkla oynanabildiğini söyleyebilirim. Yalnız oyun ilginç şekilde bağımlılık yapıyor; oynadıkça oynamak istiyorsunuz benden söylemesi.

Erkan Calp

Hop Hop Hop Underwater

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
163 MB DOSYA BOYUTU

Hop Hop Hop Underwater, Ketchapp'ın beceri gerektiren zorlu Hop Hop Hop oyununun devamı.

Hop Hop Hop Underwater, Ketchapp’ın zorluğunu mükemmel ayarladığı beceri gerektiren oyunlarından biri. Öncesinde hop Hop Hop’u oynadıysanız onun devamı. İkinci oyunda su altındaki engelleri atlatmaya çalışıyoruz.

Tek dokunuş kontrol sistemiyle küçük ekranlı iPhone’larda da rahat oynanış sunan Hop Hop Hop Underwater’da ilk oyundaki gibi kırmızı gözü kontrol ediyoruz. Ara dokunuşlarımızla zıplayabilen karakterimizin ilerlemesini sağlamak tam bir sabır işi. Hem üst yolda hem de suya daldığımızda su altında karşılaştığımız hareketli platformlardan balıklara çok sayıda engel var. Daha da kötüsü oyuna her baştan başladığımızda farklı engeller çıkıyor. “Engellerin yerini ezberleyip kolayca geçer, puanları da kaparım” diye düşünmenin yanlış olduğunu zaten ilk öldüğünüzde anlıyorsunuz.

Bir yandan engelleri atlatırken diğer yandan mantarları toplamaya çalıştığımız oyun çıldırtıcı derecede zor değil ancak çok ta kolay değil. Böyle olmasına rağmen ilginç şekilde oynamaya başladığınızda kısa sürede sarıyor ve bırakamıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hop Hop Hop

    Hop Hop Hop, Ketchapp'ın Android platformuna çıkardığı yeni zıplama oyunu.
  • Holo Hop

    Holo Hop, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Hop

    Hop sayesinde email hesabımızı adeta bir mesajlaşma servisi olarak kullanabiliyoruz.
  • Red Hop Ball

    Red Hop Ball, bir platform üzerinde kontrol edeceğiniz kırmızı top ile oynayıp topu en uzak mesafeye götürmeye çalışacağınız bir Android oyunu.
  • Tiles Hop

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Hop Ball

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Rhythm Hop 3D

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Space Hop

    Becerilerinizi sınayabileceğiniz harika bir beceri oyunu