Hopeless 2: Cave Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
120 TOPLAM İNDİRME

Hopeless 2: Cave Escape eğlenceli bir mobil ilerlemeli aksiyon oyunudur

Hopeless 2: Cave Escape oyunculara heyecanlı bir kaçış macerası sunan bir mobil aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kaçış oyunu olan Hopeless 2: Cave Escape'de karanlık bir madende kapalı kalan jöle şeklindeki kahramanların hikayesi konu alınıyor. Yıllardır terkedilmiş bir şekilde duran bu maden içerisinde bilinmeyen tehlikeler barındırmaktadır. Madende kapalı kalan jöle kahramanlardan birini yönettiğimiz oyunda temel amacımız bu derin madenden kaçmak; fakat bu iş için korkunç canavarlarla ve farklı tehlikelerle baş etmemiz gerekiyor. Neyse ki silahlarımız yardımımıza koşuyor.

Hopeless 2: Cave Escape'da kahramanımız bir maden arabasında sürekli ilerlerken yapmamız gereken şey etrafımızdaki canavarlara ateş ederek bize dokunmadan onları yok etmek. Bir yandan da yolumuz üzerindeki diğer jöle arkadaşlarımızı kurtarıyor ve altınları toplayabiliyoruz. Oyunun akıcı ve hızlı bir oyun yapısına sahip olduğu söylenebilir. Bize dört bir yandan saldıran canavarlar heyecanlı anlar yaşamamıza neden oluyorlar.

Hopeless 2: Cave Escape'in grafiklerinin başarılı olduğu söylenebilir. Farklı silah seçenekleri ve reflekslerimizi test eden bir oyun yapısı Hopeless 2: Cave Escape'de bizi bekliyor.

Can Erdil Şentürk

Hopeless 2: Cave Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
88.7 MB DOSYA BOYUTU

Hopeless 2: Cave Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kaçış oyunudur

Hopeless 2: Cave Escape güzel grafikleri heyecanlı bir oyun yapısıyla birleştiren bir mobil kaçış oyunu olarak özetlenebilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Hopeless 2: Cave Escape'de karanlık bir madende tutsak kalan jöle şeklindeki sevimli kahramanların hikayesine tanık oluyoruz. Kahramanlarımız bu bilinmeyen tehlikelerle dolu karanlık madenden kaçabilmek için bir maden arabasına atlıyorlar ve maceraya atılıyorlar, biz de onlara eşlik ederek eğlenceye ortak oluyoruz.

Hopeless 2: Cave Escape'de maden arabasıyla karşımıza çıkan derin çukurların üzerinden atlarken silahlarımızla etraftan bize saldıran düşmanları vurmaya ve kendimizi korumaya çalışıyoruz. Yolumuz üzerinde rastladığımız diğer jöle kahramanları kurtarabilmekteyiz. Oyunda bize farklı silah türlerini kullanma, kalkan, zamanı yavaşlatma ve dinamit gibi bonus özellikleri aktifleştirme imkanı da veriliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hopeless: The Dark Cave

    Hopeless: The Dark Cave, yağdan oluşan sevimli canlıları tehlikeli canavarlardan korumaya çalışacağınız ve oynadıkça bağımlılık yapan bir Android aksiyon oyunudur.
  • Cube Escape: The Cave

    Cube Escape: The Cave, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gizem çözme oyunudur.
  • Hopeless 3: Dark Hollow Earth

    Hopeless 3: Dark Hollow Earth mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Hopeless: Space Shooting

    Hopeless: Space Shooting, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir ateş etme oyunudur.
  • The Cave

    The Cave, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ve bir mağaranın derinliklerinde geçen aksiyon oyunudur.
  • Hopeless Heroes: Tap Attack

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu
  • Sniper Mission Escape Prison 2

    Sniper Mission Escape Prison 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Hopeless Land

    Fortnite, PUBG benzeri battle royale oyunu