Hopeless 3: Dark Hollow Earth

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Hopeless 3: Dark Hollow Earth mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Hopeless 3: Dark Hollow Earth eğer hızlı ve heyecanlı bir aksiyon oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Hopeless 3: Dark Hollow Earth'te damla şeklindeki kahramanlarımızın maceralarına tanık oluyoruz. Serinin önceki oyunlarında kahramanlarımız tutsak olan arkadaşlarını kurtarabilmek içni mağaralara dalmışlardır. Hopeless 3'te de bu serüvene devam ediyoruz. Fakat bu sefer bizi farklı mekanlar ve silahlar bekliyor.

Hopeless 3: Dark Hollow Earth temel olarak bir maden vagonu üzerinde yolculuk ederek düşmanlarınızla savaştığınız bir aksiyon oyunu. Oyuna başlarken sadece tabanca kullanabilirken oyunda ilerledikçe vagonunuzu ve silahlarınızı geliştirebiliyor, roketler, lazer silahları ve ağır makinalı tüfeklerle düşmanlarınıza karşı savaşabiliyorsunuz.

Hopeless 3: Dark Hollow Earth'de soğuk kutup bölgelerinden başlayan, karanlık madenlerden dünyanın merkezine doğru uzanan bir yolculuk bizi bekliyor. Oyunun grafikleri oldukça başarılı.

Can Erdil Şentürk

Hopeless 3: Dark Hollow Earth

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
210 MB DOSYA BOYUTU

Hopeless 3: Dark Hollow Earth, harika görseller sunan fantastik aksiyon - macera oyunu.

Hopeless 3: Dark Hollow Earth, iOS platformunda seriye dönüşen nadir indie (bağımsız) oyundan biri. Serinin üçüncü oyununda su damlaları intikam ateşiyle yanıp tutuşuyor. Yerin metrelerce altında yaratıklarla çarpışan sevimli karakterlere yardım eli uzatıyoruz.

Animasyonların ön plana çıkarıldığı üst seviye grafikler sunan macera - aksiyon oyununda soğuk kutuplardan gezegenin merkezine uzanan bir yolculuğa çıkıyoruz. Hayatta olduklarını bildiğimiz arkadaşlarımız için destansı bir görev alıyoruz. Vagon üzerinde arabadan tanka birçok araç kullanıyor, bir yandan kötü yaratıkları cehenneme gönderirken diğer yandan devrilmeden gitmek için uğraş veriyoruz.

Yaratıklarla dolu karanlık mekanlarda geçen 55 bölüm sunan oyunda sürdüğümüz araçtan karakterlere her şeyi geliştirebilir, yükseltilebilir yapıda.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hopeless: The Dark Cave

    Hopeless: The Dark Cave, yağdan oluşan sevimli canlıları tehlikeli canavarlardan korumaya çalışacağınız ve oynadıkça bağımlılık yapan bir Android aksiyon oyunudur.
  • Hopeless 2: Cave Escape

    Hopeless 2: Cave Escape eğlenceli bir mobil ilerlemeli aksiyon oyunudur
  • Hopeless: Space Shooting

    Hopeless: Space Shooting, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir ateş etme oyunudur.
  • Hopeless Heroes: Tap Attack

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu
  • Hopeless Land

    Fortnite, PUBG benzeri battle royale oyunu
  • Hopeless Raider-Zombie Shooting Games

    Mutasyona uğramış insanları öldüreceğiz.
  • Dead Earth: Counter Offensive

    Dead Earth: Counter Offensive FPS türünde bir mobil aksiyon oyunudur
  • Fight for Middle-earth

    Fight for Middle-earth karşımıza eksiklerine rağmen keyifle oynanabilecek bir Yüzüklerin Efendisi oyunu olarak çıkıyor.