Hoppenhelm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen hoppenhelm mobil oyununda kesintisiz bir macera sizleri bekliyor olacak.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Hoppenhelm mobil oyunu, zorlu bir görevin sizleri beklediği heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.

Hoppenhelm mobil  oyununda hem piksel grafikleri olan bir platform oyununun nostaljik havasını soluyacak hem de basitliğine rağmen sizleri ekrana kilitleyecek bir mobil maceraya katılacaksınız. Oyunun hikayesine göre Sir Hoppenhelm kendi kalesinin zindanında kaybolmuştur. Tekrar güvenli bir şekilde yüzeye çıkması gerekmektedir çünkü zeminden lavlar yükselmektedir. Zindan bir alev topuna dönüşmeden evvel oradan çıkmalısınız. Ancak bu macerada sizin çıkışınızı engelleyecek birçok tuzak ve düşman olacak.

Hoppenhelm mobil oyununda öncelikle bastığınız yere dikkat etmelisiniz. Blokları zıplayarak geçeceksiniz ancak bastığınız yerin dinamit dolu olmadığından veya sallanıp düşmediğinden emin olmalısınız. Cesurca kılıcınızı sallayarak da düşmanları etkisiz hale getirin. Sıkılmadan oynayacağınız Hoppenhelm mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Hoppenhelm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
23.3 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Hoppenhelm mobil oyununda zaman baskısıyla mücadele ederken bir yandan da kıyasıya bir maceraya yelken açacağınız bir oyuna hazırlıklı olun

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Hoppenhelm mobil oyunu, bir an bile gözünüzü ayıramayacağınız ve bağımlılık yaratabilecek bir olay akışına sahip heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.

Hoppenhelm mobil oyununda grafikler gözünüze basit gelebilir ancak oyuna başladığınızda maceranın akıcılığına kapılacak ve zamanın nasıl geçtiğini fark etmeyeceksiniz. Oyunun hikayesine değinecek olursak da Sir Hoppenhelm kendi kalesinin derinliklerinde yer alan bir zindanda kaybolmuştur. Oradan bir an önce çıkması gerekmektedir çünkü lavlar yerin derinliklerinden yüzeye doğru yükselmeye başlamıştır. Zindan alevler içinde kalmadan blokların üzerinden hızlıca sıçramalı ve zindanı terk etmelisiniz.

Tekrar güvenli bir yere çıkabilmeniz için sizi engellemeye çalışacak tuzaklar ve düşmanlar oyunda kollarını açmış sizi bekliyor olacak. Sir Hoppenhelm olarak kılıcınızı çekmeli ve onlara meydan okumalısınız. Bastığınız yere çok dikkat etmelisiniz. Zira bazı bloklar sallanıp düşebilir yahut dinamitle tuzaklanmış olabilir. Hızlı hareket etmeniz gereken bu oyunda kilidini açmanız gereken karakterler ve silahlar olacak. Ayrıca liderlik tablolarıyla da rekabetin tadını çıkarabilirsiniz. Keyifle oynayacağınız Hoppenhelm mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Poppy Playtime - Chapter 1 APK

    Aksiyon ve macera oyunu olarak adından söz ettiren Poppy Playtime Chapter 1 APK milyonlara ulaşmaya devam ediyor.
  • Kral Şakir: Muhtişim Macera

    Kral Şakir: Muhtişim Macera (Android İndir): Kral Şakir mobil oyununda maceraya atılıyoruz.
  • Oceanhorn APK

    Oceanhorn APK, okyanuslara açılıp savaştığınız aksiyon macera oyunu. 10 saatin üzerinde hikaye odaklı oynanış sunan Android oyunu grafikleriyle göz dolduruyor.
  • Space Grunts 2

    Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Hags Castle

    Şeytani büyücünün kalesinden kaçmalısınız.
  • Adventurous Fins

    Maceradan maceraya atılabileceğiniz zevkli bir mobil oyun
  • Chroniric XIX

    Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu