Hopstars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
161 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Hopstars, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir koşu oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Hopstars, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir koşu oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkan Hopstars, altınları toplayarak yüksek skorlara ulaşmaya çalıştığımız bir oyundur.

Zıplayarak ilerlediğimiz oyunda farklı platformlar arasında geçişler yapıyor ve yolumuza çıkan altınları topluyoruz. Tempolu bir oyun olan Hopstars, aynı zamanda sonsuz bölümlere sahip. İnanılmaz bir 2D oyun deneyimi sunan Hopstars'da karakteri sadece zıplatabiliyor ve kaydırabiliyorsunuz. Farklı dünyalarda geçen oyunda ölümcül tehlikelerden kaçmalı ve gizli hazineleri keşfetmelisiniz. Ustaca gizlenmiş tünelleri bulmalı, daha fazla güç kazanmak için altınları toplamalı ve yeni yetenekler kazanmalısınız. Oyunda puanınızı yüksek tutarak liderlik tablosunda üst sıralara da çıkabilirsiniz. Canlı grafikleriyle Hopstars sizleri bekliyor. Labirent tarzı sahneler ile zihniniz de sürekli meşgul olacak. Benzersiz karakterler, kolay mekanikleri ve kontrolleriyle Hopstars oyunu eğlenebileceğiniz bir oyundur.

Hopstars oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Planet Hunter

    Canavarları yeryüzünden silin!