Hornet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.1/5 ZİYARETÇİ
77,757 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Hornet, eşcinsel erkeklere özel olarak geliştirilmiş bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Hornet, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sosyal ağ uygulamasıdır. Eşcinsellere ve biseksüellere özel olarak geliştirilen uygulama ile kendinize arkadaşlar edinebiliyorsunuz. Dünyanın dört bir yanından arkadaşlar edinebileceğiniz uygulama günümüzde Android ve iOS platformunda ücretsiz olarak indirilip kullanılıyor. Pek çok özelliği kullanıcılarına sunan başarılı uygulama milyonlara ulaşmaya devam ediyor.

Hornet İndir Android

Konum tabanlı bir sosyal medya uygulaması olan Hornet, gaylara ve biseksüellere hizmet ediyor. Yeni arkadaşlar bulmayı sağlayan uygulama ile etrafınızda bulunan kişileri tespit edebiliyorsunuz. Hoşlandığınız kişilerle sohbet edebileceğiniz, bildirim ile olan bitenden haberdar olabileceğiniz ve sınırsız erişim imkanı bulunan uygulama ilgi alanlarınıza giriyorsa tam size göre diyebiliriz. Uygulamayı kullanmak için 18 yaşın üzerinde olmak gerekiyor. Dünyanın her bölgesindeki erkeklerle iletişim kurabileceğiniz ve bakındığınız kişinin tüm bilgilerini, sağlık durumunu ve özel hayatınıı Hornet ile görebilirsiniz.

  • Bağlantı: Profiller kendiniz ve başkalarının fotoğraflarını ve gönderilerini içerir ve sizin ve bağlantı kurmak istediklerinizin tam resmini sunar. Bağlanmak kolaydır, beğenme, yorum yapma, kalp gönderme hızlı giriş yapmanızı sağlar. Sohbet ederek ortak ilgi alanlarınızı paylaşın, profil sahibinin kim olduğunu görün, onların da sizin kim olduğunuzu görmelerini sağlayın. Takip ederek gönderilerini, resimlerini ve videolarını görün.
  • Keşfedin: Filtreler tam olarak aradığınız kişiyi bulmanıza yardımcı olur. Çevrenizdeki veya dünyanın her yerindeki hemcinslerinizi keşfedin. Etiketler (Hashtag'ler), bir bağlantı kurmak için aynı ilgi alanlarını paylaşan diğer kişileri keşfetmenizi sağlar.
  • Katılın: Hornet'te 25 milyonu aşkın kullanıcı var. Güncel konular hakkında Topluluk Liderleriyle yapılan tartışmalara katılın ve Hornet'in editörler ekibi ve dünya genelinde etikileyiciler ağı tarafından önerilen en son trendleri öğrenin. Çevrimiçi birileri her zaman vardır, istediğiniz zaman konuşacak birilerini bulabilirsiniz.
  • Paylaşın: Akış, takip ettiğiniz kişilerin, yakınınızdaki kişilerin, etkileyicilerin ve bağlantı kurmayı düşündüğünüz kişilerin gönderilerini içerir. Gönderiler, sizi ve ilgi alanlarınızı yansıtarak başkalarının gönderdiğiniz her şeye yanıt vermesine imkan tanır.
  • Güvenlik: Gizlilik, Hornet'in kalbindedir. Moderatörler ve Hornet çalışanları topluluğun kendinizi ifade edebileceğiniz güvenli bir yer olmasını sağlar. Destek ücretsizdir ve her zaman 7/24 kullanıma açıktır.

 

Murat İşçi

Hornet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.8/5 ZİYARETÇİ
4,773 TOPLAM İNDİRME
60.7 MB DOSYA BOYUTU

Hornet, eşcinsel erkeklere özel olarak geliştirilmiş bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Hornet, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması olarak tanımlanabilir. Uygulama ile ilgi alanlarınıza göre arkadaşlar arayabiliyor ve seçtiğiniz kişilerle sohbet edebiliyorsunuz.

Eşcinsel ve gaylara yönelik bir sosyal medya uygulama olan Hornet, çevrenizdeki insanları arayabileceğiniz ve arkadaş edinebileceğiniz bir uygulamadır. Konum tabanlı olarak geliştirilen Hornet, sahip olduğu özelliklere ihtiyaçlarınızı da karşılıyor. Bildirim özelliğiyle olan bitenden haberdar eden uygulama, çevrenizdeki kişileri de size gösteriyor. Hoşlandığınız kişinin bilgilerine bakabiliyor, sağlık durumunu görüntüleyebiliyor ve fotoğraflarına göz atabiliyorsunuz. Sınırsız erişim imkanı tanıyan uygulama ilgi alanlarınıza giriyorsa mutlaka deneyin. Dünyanın her bölgesinden arkadaş edinebileceğiniz bu uygulamayı kullanmak için 18 yaşını geçmiş olmanız gerekiyor.

Hornet uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Odnoklassniki

    Odnoklassniki Android uygulaması ile ücretsiz olarak Rusya ve çevre ülkelerdeki insanlarla arkadaş olabilirsiniz.
  • LinkedIn Lite

    İş çevrenizi genişletin, hayalinizdeki işi kolayca bulun.
  • X

    X, (eski adıyla Twitter) Android uygulamasını indirin, tüm dünya ve Türkiye'de en çok kullanılan sosyal medya platformundan gündemi anlık takip edin!
  • Clubhouse APK

    Clubhouse APK artık Android Google Play'de! Davetiye ile üye olun, farklı konularda sesli sohbetlere katılın.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Socio

    Socio, sosyal medya uygulamaları kategorisine yeni eklenen farklı ve ücretsiz bir Android sosyal ağ uygulaması.
  • makromusic for Spotify

    makromusic for Spotify, müzik zevkinizin uyuştuğu kişilerle eşleşip, sohbet etmenize olanak tanıyor.
  • Taylor Swift: The Swift Life

    Taylor Swift'in resmi mobil uygulaması