Horror Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
317 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz odadan kaçma oyunudur.

Horror Escape, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir korku ve odadan kaçma oyunudur. Adından da anlaşılacağı gibi oyunu oynayabilmek için biraz cesaret sahibi olmak gerektiğini söylemeliyim.

Korku temalı bir odadan kaçış oyunu olan Horrror Escape oyununda, benzerlerinde olduğu gibi mini bulmacaların çözümlerine ulaşmalı, odadaki eşyaları kullanarak kapıyı açmaya çalışmalı ve bir şekilde odadan kaçmalısınız.

Benzer odadan kaçma oyunlarından çok da farklı olmadığını söyleyebileceğim oyunun en önemli özelliği korku temalı olması. Tabi ki korku teması deyince en çok kullanılan mekanı, terkedilmiş bir akıl hastanesini seçmişler. Bu da ne kadar klasik olsa da, her seferinde korkutmayı başardığından başarılı bir seçim olmuş.

Oyunda aklınızı kullanmalı ve mantığınıza güvenmelisiniz. Çünkü bulmacaları çözmenin tek yolu bu. Ayrıca oyunun grafikleri de yine bir hayli etkileyici. Eğer siz de odadan kaçış oyunlarını seviyorsanız, bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Horror Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

Horror Escape, sonuna kadar oynattıran mini bulmacalarla süslü bir korku temalı kaçış oyunu ve iOS için ücretsiz.

Horror Escape, iOS platformunda iPhone ve iPad cihaz kullanıcıları için hazırlanmış en sürükleyici korku temalı kaçış oyunu. Vakti zamanında delilerin cirit attığı bir akıl hastanesinden kaçmaya çalıştığımız oyunda elimizdeki parçaları birleştirerek bulmacaları çözüyor ve bir an önce delirmeden çıkış noktasına ulaşmaya çalışıyoruz.

Trapped imzasını taşıyan Horror Escape, iOS cihazlarımda şimdiye kadar sonuna kadar oynadığım tek kaçış oyunu. 15 odanın bulunduğu oldukça geniş bir akıl hastanesinden kaçmak için uğraş verdiğimiz oyunun ilk bölümünde hangi delinin kaldığını bilmediğimiz bir odada gözümüzü açıyoruz. Çevreyi tanımaya başlamadan hastanenin doktoru ile karşılaşıyoruz. Korku filmindeki doktorlara benzeyen kişilik ilk bölüm olduğundan bize yardım edeceğini, hemen ardından da buradan çıkışın çok zor olduğunu söyleyerek müjdeyi veriyor. Tabii ki biz aldırış etmeden hemen gizlenmiş objeleri aramaya başlıyoruz.

Korku temalı kaçış oyununda bulunduğumuz odadan kaçmak için öncelikle odanın her noktasına karış karış bakarak gizlenmiş objeleri bulmamız gerekiyor. Bulduğumuz objelerden bazıları doğrudan işimize yararken, bazıları da başka bir obje ile birleştirildiğinde işe yarar hale geliyor. Objeleri bulmak kadar onların nerede kullanıldığını anlamak ta mühim.

Oyun oynanış olarak benzerlerinden farklı değil. Yürümek yerine aynı odanın içerisinde sabit duruyor ve objelere dokunarak çantamıza ekliyoruz. Sonrasında odanın farklı noktalarında başka ipuçlarına ulaşmak için kullanıyoruz. Kaçmanın mümkün olmadığı akıl hastanesinden kafayı sıyırmadan kaçtığımızda oyuna son noktayı koyuyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Entity: A Horror Escape

    Oynarken geren sürükleyici bir kaçış oyunu
  • Curse Breakers: Horror Mansion

    Curse Breakers: Horror Mansion korku temalı bir bulmaca oyunudur
  • Troll Face Quest: Horror 3

    Troll Face Quest: Horror 3 Android oyununda trollük yaparak bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz.
  • Eyes The Horror Game APK

    Eyes The Horror Game APK, oynarken ürpereceğiniz gerilim korku türünde ücretsiz Android oyunu.
  • Traffic Escape APK

    3D bulmaca oyunu olan Traffic Escape APK'da, mantığınızı kullanarak arabaları hareket ettirin ve seviyeleri bitirin.
  • Troll Face Quest Horror 2

    Farklı bulmacalar çözeceğiz.
  • Paranormal House Escape

    Paranormal House Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku - bulmaca oyunudur
  • Escape the Hellevator!

    Escape the Hellevator! tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz kaliteli bir bulmaca oyunudur.