Hotstar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
628 TOPLAM İNDİRME

Hotstar, popüler film, dizilerin yanında spor karşılaşmalarını veren Android uygulaması.

Hotstar, genellikle yabancı film ve dizileri takip ediyor, Türkçe dublaj yerine orijinal dilde izlemeyi tercih ediyorsanız içeriğine bakmanızı istediğim Android uygulamalarının başında geliyor.

Prison Break, Game of Thrones, How I Met Your Mother, Silicon Valley ve daha nice yabancı dizinin yanı sıra Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Vin Diesel gibi ünlü isimlerin çevirdiği filmler ve çocukların izlemeye doyamadığı Buz Devri, Alis Harikalar Diyarında, Oyuncak Hikayesi dahil klasikler dışında spor karşılaşmaları (tenis, futbol, Formula 1, badminton, kriket) ve çoğunun ismini ilk kez duyacağınız birkaç yabancı TV kanalı sunuyor Hotstar. İçerik yönünden zengin bir uygulama ancak popüler dizi ve filmler (çok eski olanlar hariç) ücretsiz izlemeye açık değil.

Erkan Calp

Hotstar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

Hotstar, popüler dizi ve filmlerin yanında spor karşılaşmalarını sunan iPhone ve iPad uygulaması.

Hotstar, yabancı dizi ve filmleri takip edenlere tavsiye edeceğim bir iOS uygulaması. En yeni filmleri DVD’si ile aynı anda izleme gibi bir takıntınız yoksa, filmleri Türkçe dublaj yerine orijinal dilde izlemeyi seviyor, Game of Thrones, Prison Break, How I Met Your Mother gibi popüler dizileri takip ediyorsanız indirin, pişman olmazsınız.

Hotstar’ın içeriğine baktığımızda Hollywood filmleri ve ülkemizde de ciddi takipçisi, izleyicisi olan dizilerin yanında Star Plus, Life OK, Asianet, Star Pravah, Star Utsav, Star World gibi adını sanını duymadığımız TV kanallarını sunan Hotstar, ücretsiz olarak görünse de aslında abonelik modelli çalışıyor. Daha doğrusu; çok eski film ve diziler haricinde “popüler” kategorisinde tüm içerikler premium abonelerine açık.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Crazy Helium Video Booth

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Elidor

    Elidor, firmanın Android kullanıcıları için geliştirmiş olduğu eğlence amaçlı bir oyun ve uygulama.
  • Karikatür Cenneti

    Karikatür Cenneti eğlence dolu bir Android uygulamasıdır
  • Talking Ginger

    Talking Ginger, konuşan kedi temasının işlediği yeni bir eğlence uygulaması.