House of Grudge

x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME

House of Grudge mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur

House of Grudge mobil cihazlarınızda gerilim dolu anlar yaşamanızı sağlayan bir korku oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir odadan kaçış oyunu olan House of Grudge'da trajik bir olay sonucu ortaya çıkan laneti araştıran bir kahramanı yönetiyoruz. Şehirden uzak, kendi halinde ve sessiz bir hayat sürülen bir kasabada genç bir çiftin bir çocuğu oluyor. Genç çiftin mutluluklarını artıran bu olay maalesef söz konusu trajik olay nedeniyle bir lanete dönüşüyor. Şimşeklerin karanlığı yardığı bir gecede gerçekleşen bu trajik olayın sırrını çözmek ise bize düşüyor.

House of Grudge'da temel olarak ipuçlarını birleştirerek bulmacaları çözmeye ve sır perdelerini aralamaya çalışıyoruz. Fakat bu işi yaparken karşımıza beklemediğimiz sürprizler çıkabiliyor. Bu nedenle oyunda atacağımız bir sonraki adımı düşünerek atıyoruz. Oyun atmosferinin oldukça güçlü olduğu House of Grudge'da güzel grafiklerin yer aldığı söylenebilir.

House of Grudge'da bulmacaları çözmek için çeşitli eşyaları toplamanız ve gerektiği yerde kullanmanız veya eşyaları birleştirmeniz gerekiyor. Oyunu kulaklıklar ile oynadığınızda daha da heyecanlı olmakta.

Can Erdil Şentürk

House of Grudge

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

House of Grudge zorlu bulmacalarla dolu bir odadan kaçış oyunudur

House of Grudge eğer sadece atmosferiyle bile gerilerek adrenalin salgılamanızı sağlayacak bir korku oyunu oynamak isterseniz hoşunuza gidebilecek bir mobil odadan kaçış oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan House of Grudge'da şehir dışındaki küçük bir kasabada başlayan olaylar konu alınıyor. Genç bir çift hayatlarına normal akışında devam ederken bir bebekleri oluyor. Başta herşey normal ve çifitimiz mutluyken trajik bir olay bu mutluluğun kaybolmasına neden oluyor. Şiddetli bir fırtınanın olduğu bir gece şimşekler karanlığı aydınlatırken ürpertici bir köşkte bir felaket gerçekleşiyor. Biz de oyunda bu felaketin ne olduğunu çözmeye ve gerçeği bulmaya çalışıyoruz.

House of Grudge'da temel amacımız gizemli bir şekilde hapsolduğumuz odadan kurtulmak. Bu iş için zorlu bulmacaları çözmemiz gerekiyor. Bu bulmacaları çözmek için ise ipuçlarını birleştiriyoruz ve gerekli eşyaları arayarak buluyoruz. Bu işi yaparken karşımıza aniden korkunç sürprizler çıkabiliyor. Oyunun atmosferi oldukça başarılı. Siz bulmacalar üzerine yoğunlaşırken sürekli arkaplanda birşeyler döndüğünü hissediyorsunuz. Oyunu kulaklıklarla oynadığınızdda heyecan da artıyor.

House of Grudge eğer herhangi bir kalp rahatsızlığınız varsa, hamileyseniz veya kalp atış hızınızın yükselmesi sağlığınız için tehlikeli bir durumsa uzak durmanız gereken bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • House of Fear

    Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz House of Fear'da perili bir eve hapsolmuş arkadaşımızı kurtarmaya çalışıyoruz.
  • Caillou House of Puzzles

    Caillou House of Puzzles, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca ve çocuk oyunudur.
  • Paranormal House Escape

    Paranormal House Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku - bulmaca oyunudur
  • Merge Manor : Sunny House

    Merge Manor : Sunny House, bahçeyi güzelleştirdiğiniz eşleştirmeye dayalı Android bulmaca oyunu.
  • The House of the Dead: Overkill - LR

    The House of the Dead: Overkill - LR heyecanlı bir FPS oyunudur.
  • Escape Fear House - 2

    Escape Fear House - 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • Haunted House Mysteries

    Haunted House Mysteries point and click türünde bir macera oyunudur
  • Slots - House of Fun

    Slots - House of Fun, Android cihazlarınız üzerinde yüksek detaylı ve oldukça detaytlo slot makinesi oyunları oynayabileceğiniz eğlenceli bir uygulamadır.