HSBC Mobil Bankacılık

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,713 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

HSBC Mobil Bankacılık, bankacılık işlemlerini istediğiniz zaman istediğiniz yerde Android telefon ve tablet üzerinden yapabilmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.

HSBC Mobil Bankacılık, HSBC hesabınızı mobil cihazınız üzerinden yöneterek istediğiniz bankacılık işlemlerini dilediğiniz yerde ve zaman yapabileceğiniz resmi Android uygulamasıdır.

Farklı dillerde destek sunan uygulamanın tasarımı son derece şık ve modern. Fakat kullanıcı yorumlarına bakıldığında uygulamanın bazı hatalarını olduğunu söyleyebilirim.

Uygulama üzerinden bankacılık işlemleri gerçekleştirebilmek için HSBC Bankası Bireysel İnternet Bankacılığı müşterisi olmanız gerekiyor. Değilseniz HSBC'nni internet sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Uygulama ile yapabilecekleriniz:

  • Nerede olursanız olun hesap bilgilerinize erişim
  • Hesap bakiye ve son işlemleri görüntüleme
  • Para transferleri
  • HSBC'nin ülkemizde desteklediği çeşitli bankacılık hizmetleri

HSBC müşterisi iseniz bu uygulama Android telefon ve tabletlerinizde bulunması gereken uygulamalardan bir tanesidir. Henüz kullanmıyorsanız ücretsiz olarak indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

HSBC Mobil Bankacılık

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
274 TOPLAM İNDİRME
22.3 MB DOSYA BOYUTU

HSBC Mobil Bankacılık, bankacılık işlemlerini çok daha hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirmeniz için geliştirilen HSBC'nin resmi iOS uygulamasıdır.

HSBC Mobil Bankacılık, para transferi ve hesap bilgilerini görüntüleme gibi düzenli ve sık sık yaptığınız bankacılık işlemleriniz varsa kullanmanız gereken uygulamaların başında yer alıyor.

iPhone ve iPad için özel olarak geliştiirlen uygulamanın tasarımı gayet şık. Uygulamanın en güzel yanı ise Dünya'nın neresinde olrsanız olun HSBC hesaplarınıza erişim sağlayarak istediğiniz işlemi dilediğiniz zaman yapabiliyor olmanız.

Uygulamayı kullanabilmek için bireysel internet bankacılığı müşterisi olmanız gerekmektedir. Eğer henüz değilseniz HSBC'nin internet sitesi üzerinden gerekli bilgileri alarak internet şifrenizi alabilir ve daha sonra uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Hesap bilgilerine erişim, bakiye görüntüleme, son işlemlerin kontrolü, para transferi ve HSBC'nin Türkiye'de sunmuş olduğu diğer bankacılık hizmetlerinden yararlanabileceğiniz uygulama ile güvenliğinizi sağlamak adına 128 Bit şifreleme kullanılmaktadır.

Uygulamayı ile bankacılık işlemleri yapabilmeniz için iPhone ve iPad'lerinizin internete bağlı olması gerekmektedir. Bu nedenle bankacılık işlemleri yapmadan önce internete bağlı olduğunuzu kontrol etmenizi öneririm.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bankkart Mobil

    Bankkart Mobil, Ziraat Bankasındaki banka ve kredi kartlarınıza mobil cihazlarınızdan ulaşma imkanı sunuyor.
  • VakıfBank Mobil Bankacılık

    VakıfBank Mobil Bankacılık ile tüm bankacılık işlemlerinizi Android cihazınızdan rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.
  • Odeabank

    Odeabank, Android cihazlarınızdan bankacılık işlemlerinizi halledebileceğiniz bir finans uygulamasıdır.
  • Anadolubank Mobil

    Anadolubank Mobil uygulamasında mobil bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Fibabanka Mobil

    Fibabanka Mobil Android uygulamasını indirin, bankacılık işlemlerini telefondan hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirin.
  • Halkbank Mobil Bankacılık

    Halkbank Mobil uygulaması ile bankacılık işlemlerinizi akıllı telefonunuzdan kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
  • MobilDeniz

    Denizbank müşterilerinin kullandığı MobilDeniz uygulamasında, bankanıza dair tüm mobil bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Yapı Kredi Mobil Bankacılık HD

    Yapı Kredi Mobil Bankacılık ile bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.