Hugo Troll Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,793 TOPLAM İNDİRME
88 MB DOSYA BOYUTU

Hugo Troll Race, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu.

Hugo Troll Race, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu. Bir zamanların sevilen karakteri Hugo'yla soluksuz bir maceraya çıktığımız bu oyunda bizleri her zamanki gibi birbirindne tehlikeli görevler bekliyor.

Doksanlı yılların efsane karakteri Hugo'nun başı yine kötü kalpli cadı Sylla ve onun acımasız yardımcıları ile dertte. Kahramanımız cadıdan kaçmak için her türlü yolu deniyor ve sonu belli olmayan bir maceraya çıkıyor. Mücadele edeceğimiz yerler arasında çöller, madenler ve ormanlar var.

Sonsuz koşu oyunu konseptine sahip olan Hugo Troll Race'deki temel amacımız trenden kaçmak ve engellere takılmadan mümkün olduğunca fazla yol almak. Elbette bu esnada bir de bölümlere rastgele serpiştirilmiş olan altınları toplamaya çalışıyoruz.

Hugo Troll Race'i çekici kılan detaylar arasında farklı oyun türlerine sahip olması var. Tek bir oyun üzerinde yoğunlaşmaktan ziyade mini oyunlar ile heyecanı daima canlı tutmayı hedefliyor. Oyunda kullanılan grafikler geçmiş yıllardaki Hugo oyunlarında olduğu gibi çizgi film havasında.

Sonuç olarak başarılı bir vakit geçirmelik oyun olarak niteleyebileceğimiz Hugo Troll Race, özellikle çocukların seveceği türden bir yapım.

Emircan Erdoğan

Hugo Troll Race

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,559 TOPLAM İNDİRME

Hugo Troll Race, ekranların en çok sevilen kahramanlarından biri olan Hugo'nun iOS platformu üzerindeki eğlenceli oyunlarından bir tanesidir.

Hugo Troll Race, 90'lı yılların en sevilen televizyon kahramanlarından biri olan Hugo'nun en eğlenceli oyunlarından biri. iPhone ve iPad'leriniz ile birlikte Hugo oynama fırsatı yakalamanızı sağlayan uygulama ile saatlerce sıkılmadan vakit geçirebilirsiniz.

90'lı yıllarda çocukluk dönemini geçirmiş olanların çok yakından tanıyacağı Hugo ile birbirinden zevkli maceralara atılmak için uygulamayı ücretsiz olarak yükleyerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Hugo Troll Race, yeni, 3 boyutlu, oynanabilirliği daha yüksek ve keyifli özellikler içeriyor. Bunların yanı sıra eski Hugo tren oyununu da içerisinde barındırıyor. Eski günleri hatırlamak ve eğlenmek adına eski Hugo tren oyununuda oynayabilirsiniz.

En büyük düşmanınız Cadı Scylla ve onun adamları olan Don Croco ile Mexi Croco'dan kaçmalısınız. Hugo ve treniniz ile birlikte önünüze çıkan engellerden sağ sol yaparak veya zıplayarak kaçmalısınız. Tabi engelleri aşarken yol üzerindeki altınları toplamayı unutmayın. Oyunu oynarken ihtiyacınız olan şey hızlı refleksler ve pratik zeka. Oynadıkça bağımlı olacağınız hugo Troll Race uygulaması gerçekten çok eğlenceli.

Maceraya Orman, Maden, Köprü, Çöl ve Eldorado olmak üzere 5 farklı senaryoda başlayarak en yüksek puanı elde etmeye çalışmalısınız. Liderlik sıralamasında bulunan arkadaşlarınızın elde ettiği puanları geçmek ve birinciliğe oturmak sandığınız kadar kolay olmayabiliyor.

Hugo'ya Cadı Scylla ve çetesi ile verdiği mücadelede destek vermek için hemen ücretsiz olarak oyunu indirerek bir an önce oyuna başlamanızı öneririm. Ayrıca oyun içerisinde bonus olarak çarkıfelek oyunu bulunmaktadır.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hugo Troll Race 2

    Hugo Troll Race 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Hugo Troll Wars

    Hugo Troll Wars, trollerle cadılar arasında geçen savaşı işleyen online strateji oyunudur.
  • Run Like Troll 2 : Run to Die

    Run Like Troll 2 : Run to Die, ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir platform koşu oyunu.
  • Troll Impact The Lone Guardian

    Prensesi kurtarmak için yola çıkan şövalyeleri engelleyen canavarın rolünü üstlendiğiniz bir aksiyon oyunu.
  • Death Race

    Death Race aksiyon dolu bir mobil yarış oyunudur
  • NinJump Dash: Multiplayer Race

    NinJump Dash: Multiplayer Race aksiyon ve yarışı birleştiren bir mobil oyundur
  • Pets Race

    Pets Race, birbirinden eğlenceli hayvanların kendi arasında yaptığı yarışı konu alan oldukça eğlenceli bir mobil oyundur.
  • Race Stunt Fight 3!

    Race Stunt Fight 3!, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir motosiklet yarışıdır.