Hugo World

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME

Hugo World, Hugo ve Hugolina'nın yer aldığı çiftlik kurma ve yönetme oyunu.

Hugo World, bir döneme damgasını vuran kahraman Hugo ve onun eşi Hugolina’nın yer aldığı çiftlik kurma ve yönetme oyunu. Hem iPhone hem de iPad’de oynanabilen oyun ücretsiz ancak daha hızlı ilerlemek isterseniz satın alım yapmanız gerekiyor.

Çoğumuzun çocukluğunda oynadığı eşi ve çocukları için hayatını tehlikeye atan, binbir zorlukla mücadele eden Hugo oyunundan oldukça farklı bir türde oyun olarak karşımıza çıkan Hugo World’de kahramanımız Hugo’ya trollerin yaşamını sürdürdüğü kötülüğün uğramadığı cennet gibi köy kurmasına yardımcı oluyoruz. Troller için çok sayıda barınacak yer kuruyor, sebze ve meyve yetiştirip yemekler hazırlıyor, hayvan besliyoruz. Ara sıra da olsa çiftlik hayatından çıkıp eğlenerek para kazandığımız mini oyunlar oynuyoruz.

Hugo’nun bize verdiği özel görevleri de çözmemiz gereken oyunda online olduğumuzda arkadaşlarımızı da köyümüze davet edebiliyor, ticaret yapabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hugo Flower Flush

    Hugo Flower Flush, kahraman Hugo'nun çiçek toplamasına yardımcı olduğunuz bulmaca türünde bir iOS oyunu.
  • Hugo Troll Race

    Hugo Troll Race, ekranların en çok sevilen kahramanlarından biri olan Hugo'nun iOS platformu üzerindeki eğlenceli oyunlarından bir tanesidir.
  • Hugo Retro Mania

    Hugo Retro Mania, 90'lı senelerde popüler olmuş Hugo oyununun iPhone ve iPad için yeniden uyarlanması sonucunda hazırlanan mobil oyun.
  • Machine World

    Machine World, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir simülasyon oyunu.
  • DragonVale World

    DragonVale World, iOS işletim sistemi ile çalışan cihazlarda oynanabilen bir tür simülasyon oyunudur.
  • Soda World

    Soda World, iOS işletim sistemine sahip tabletleriniz ve telefonlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Horse World

    Horse World, atların bakımını üstlendiğiniz, parkur yarışlarına girdiğiniz bir simülasyon oyunu.
  • Hugo Troll Wars

    Hugo Troll Wars oyununda köyünüzü kurun ve güçlü ordunuzla düşmanları püskürtün.