Hunter Age

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Hunter Age, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Hunter Age, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir savaş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden zevkli dövüşler yapabileceğiniz oyunda gücünü ortaya koyuyorsunuz.

Birbirinden güçlü karakterlerin yer aldığı harika bir rol yapma oyunu olan Hunter Age, tamamı 3 boyutlu bir dünyada geçen bir oyundur. Fantastik mücadelelerin yer aldığı oyunda rakiplerinizle güç savaşları yapıyor ve gücünüzü gösteriyorsunuz. Zevkli bir deneyim sunan oyunda farklı karakterleri seçebiliyor ve mücadeleye girişebiliyorsunuz. Karakterinizi güçlendirebiliyor ve özel güçlerle donatabiliyorsunuz. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda farklı özel güçler kullanabiliyor ve yeteneklerinizi sergileyebiliyorsunuz. Büyücü, Priest, Marut ve Boxer gibi karakterlere sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Dikkat seviyesi oldukça yüksek olan oyunda becerilerinizi sonuna kadar kullanmalısınız. Ayrıca oyunda stratejik hamleler yapmalı ve rakibinizi kısa sürede alt etmelisiniz. Eğer aksiyonu ve temposu yüksek bir savaş oyunu arıyorsanız Hunter Age tam size göre diyebilirim.

Cesur olmanız gereken oyunda farklı silahlar kullanabiliyor ve karakterinizi özelleştirebiliyorsunuz. Boş zamanlarınızda çok eğlenmenize neden olacak Hunter Age'i  mutlaka denemelisiniz. Bu tarz oyunları seviyorsanız Hunter Age çok hoşunuza gidecek.

Hunter Age oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Hunter Age

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Hunter Age, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Hunter Age, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir rol yapma oyunudur. Birbirinden heyecanlı mücadelelerin yer aldığı oyunda rakiplerinizde dövüşüyor ve kazanmaya çalışıyorsunuz.

Efsanevi karakterlerin yer aldığı zevkli ve aksiyon dolu bir rol yapma oyunu olan Hunter Age, gücünüzü göstermeye çalıştığınız bir oyundur. Fantastik mücadelelerin gerçekleştiği oyunda rakiplerinizle savaşıyor ve kazanmaya çalışıyorsunuz. Özel güçler kullanabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Kolay oynanışa sahip olan oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Farklı karakterlerin yer aldığı oyunda dilediğiniz karakteri seçebiliyor ve geliştirebiliyorsunuz. Kullandığınız karakteri sürekli geliştirmelisiniz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda stratejik hamleler yapmanız gerekiyor. Dikkatli olmalı ve yeteneklerinizi sergilemelisiniz. Eğer tempolu oyunlardan zevk alan biriyseniz Hunter Age oyununu mutlaka denemeniz gerekiyor. 

Cesur olmanız gereken oyunda aynı zamanda dikkatli de olmanız gerekiyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir oyun olarak söyleyebileceğim Hunter Age, bu tarz oyunları sevenlerin mutlaka indirip denemesi gereken bir oyundur. Özel güçlerin ve harika animasyonların yer aldığı oyunda tempo hiç düşmüyor. 

Hunter Age oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • Storm Hunter

    Storm Hunter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Broken Age

    Broken Age mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz kaliteli bir macera oyunudur
  • Hunter Legacy

    Hunter Legacy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sandbox oyunudur
  • Dungeon Hunter 4

    Dungeon Hunter 4, beğenilen rol yapma oyununun dördüncüsü.
  • Dungeon Hunter 5

    Sevilen Dungeon Hunter serisinin beşinci bölümü her zamankinden daha iddialı bir Aksiyon ve Rol Yapma Oyunu.
  • MHST The Adventure Begins

    Monster Hunter'ın ilk rpg oyunu mobilde!
  • Stone Age Begins

    Stone Age Begins, dinozorları yakalayıp eğittiğiniz Türkçe dil destekli Android oyunu.