Hunter Legacy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Hunter Legacy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sandbox oyunudur

Hunter Legacy oyunculara ilginç bir hayatta kalma mücadelesine dahil olma imkanı veren bir mobil rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Hunter Legacy bize Minecraft'a benzeyen; fakat bir yandan da farklı görünmeyi başarabilen bir oyun yapısı sunuyor. Oyunumuzun hikayesi ana kahramanımızın atalarından kalan bir toprak parçasını devralmasıyla başlıyor. Bu toprak parçasını devraldığında ise onu yaşanabilir hale getirmesi için çabalaması gerekiyor. Bu iş için düzlükleri, ormanları, mağaraları ve dağları ziyaret ediyoruz ve topraklarımızı şekillendirmekte kullanacağımız malzemeleri topluyoruz. Ayrıca karşımıza çıkacak silah yapma planlarıyla özel ve güçlü silahlar yapıp hayatta kalma mücadelemizde bu silahları kullanabiliyoruz.

Hunter Legacy'de tıpkı Minecraft'ta olduğu gibi açlık ve susuzluğumuza dikkat etmeliyiz. Oyunda öldüğümüzde oyun sonlanıyor ve tek canımız var. Bu nedenle ekinlerimizi ekip biçerek, avlanarak ve birşeyler içerek açlık ve susuzluğumuzu gidermeli, kendimizi tehditlere karşı savunmalıyız.

Hunter Legacy'de orklar, yaşayan ölüler, goblinler ve vahşi hayvanlar gibi düşmanlarla savaşmaktayız. Oyunun retro grafikleri güzel bir görünüm sunarken zengin içeriği uzun süre oyunu oynayabilmemizi mümkün kılıyor.

Can Erdil Şentürk

Hunter Legacy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Hunter Legacy uzun süreli eğlence sunan bir mobil rol yapma oyunudur

Hunter Legacy oyunculara kendi hayatta kalma mücadelelerini yaşama imkanı veren bir mobil rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Minecraft benzeri oyun dinamiklerine sahip bir RPG olan Hunter Legacy'de ailesinden kalan araziyi inşa ederek şekillendirmeye ve yaşanılır hale getirmeye çalışan bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. Kahramanımız daha önceden el değmemiş bu toprakları şekillendirmek için çeşitli malzemeleri toplamak zorunda. Bu iş için mağaralara giriyor, dağlara tırmanıyor, düzlüklerde yol alıyor ve sık ormanlara dalıyoruz. Topladığımız kaynakları binalar inşa etmek için kullanabiliyoruz. Ayrıca özel silah inşa planlarını bularak güçlü silahlar üretebilmekteyiz.

Hunter Legacy içerisine fantastik öğeler de yerleştirilmiş. Ounda vahşi hayvanların haricinde orklar ve zombiler gibi fantastik yaratıklarla da savaşmaktayız. Hunter Legacy hatalarınızı affetmeyen bir yapıya sahip. Oyunda öldüğünüzde oyun tamamen sonlanmakta. Bu nedenle canınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Ayrıca açlık ve susuzluk seviyemiz de ölüm ve yaşam arasındaki çizgiyi belirliyor. Oyunda aç kalmamak için tarlanıza ekinler ekip toplayabiliyor ve avlanabiliyorsunuz.

Hunter Legacy piksel tabanlı retro grafiklere sahip. Oyunun hoş göründüğü söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • Storm Hunter

    Storm Hunter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Iron Maiden: Legacy of the Beast

    Iron Maiden: Legacy of the Beast, heavy metal grubu Iron Maiden'ın Android cihazlarda oynanabilir resmi oyunu.
  • Dungeon Hunter 4

    Dungeon Hunter 4, beğenilen rol yapma oyununun dördüncüsü.
  • Dungeon Hunter 5

    Sevilen Dungeon Hunter serisinin beşinci bölümü her zamankinden daha iddialı bir Aksiyon ve Rol Yapma Oyunu.
  • Hunter Age

    Hunter Age, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Space Rangers: Legacy

    Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir rol yapma oyunu
  • MHST The Adventure Begins

    Monster Hunter'ın ilk rpg oyunu mobilde!