Hyperball Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Arabalı futbol oyunu Rocket League'in mobil sürümü

Hyperball Legends, araba futbolu oyunu Rocket League’in mobil platforma uyarlanan sürümü. Basit ama çekici görselli bağımlılık yapan oynanış sunan mobil platformlarla karşımıza çıkan yerli mobil oyun geliştirici Good Job Games’in arabalı futbol oyununu kesinlikle oynamalısınız. Futbol oyunlarını fazla sevmeyenleri bile kendisine çeken bir yapım. İndirmesi de oynaması da ücretsiz; 50MB altı boyutuyla hemen yükleniyor.

Arabalarla oynanan futbol oyunu Rocket League’in mobil sürümü ve süper eğlenceli bir oyun. İster tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla takım kurarak sahada mücadele ediyorsunuz. Küçük arabaları büyük beyaz topa doğru sürerek topu filelerle buluşturmaya çalışıyorsunuz. Kaleci olmadığından ve top saha dışına hiç çıkmadığından golü kolayca bulabileceğinizi zannediyorsunuz ancak rakip arabalar arasından sıyrılmak bir yana topu kaleye sokmak yetenek gerektiriyor. Arabayı yönlendirmek için soldaki analogu kullanıyorsunuz. Maç yaptıkça yeni arabaların, yükseltmelerin ve arabanız için kozmetiklerin kilidi açılıyor.

 

Erkan Calp

Hyperball Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
233 MB DOSYA BOYUTU

Süper eğlenceli online araba futbolu oyunu

Hyperball Legends, Rocket League gibi arabalarla oynanan futbol oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiren online arabalı futbol oyunu, yerli mobil oyun geliştirici Good Job Games’e ait. Futbol sevmeyenleri bile kendisine çeken yapım, boyutuna göre oldukça kaliteli grafikler sunuyor. iPhone/iPad’inizde yeterli alan yok, hızlı eğlence dozu yüksek bir oyun arıyorsanız tavsiye ederim.

Sahada oyuncular yerine arabaların mücadele ettiği PC oyunu Rocket League’in mobile uyarlanan sürümlerinden biri. Sahada birebir maç yapabildiğiniz gibi ikiye iki veya üçe üç takımlar takımlar halinde de maç yapabiliyorsunuz. Sahada gol atmak bir yana arabaları topa doğru sürmek oldukça zor. Teke tek karşılaşmalarda gol atmak biraz daha basit ama size tavsiyem; takımlı kapışın. Sahada bir topun peşinde koşan onlarca arabalı maçlar çok daha zevkli oluyor. Unutmadan, maç süreleri uzun değil; durakta, otobüste, metroda, iş/okul arasında hızlıca oynayabileceğiniz türden eğlencelik oyunlardan.

Hyperball Legends Özellikleri

  • Efsane goller atın.
  • Arkadaşlarınızla takım olun.
  • Emote’lar gönderin.
  • Gıcır gıcır yeni arabalar alın.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rocket Soccer Derby

    Aksiyon yüklü arabalarla oynanan online futbol oyunu
  • Soccer Rally: Arena

    Soccer Rally: Arena Android oyununda arabalarla futbol maçı yapıyoruz.
  • Rocket Car Ball APK

    Rocket Car Ball APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir araba futbolu oyunu. Rocket League benzeri oyunlara bakıyorsanız, Rocket Car Ball'u tavsiye ederiz.
  • Drive Ahead Sports APK

    Drive Ahead Sports APK, Rocket League gibi arabalarla oynanan futbol oyunu. Araba futbol oyunu ücretsizdir.
  • Rocket League Sideswipe APK

    Rocket League Sideswipe APK, arabalı futbol oyunu. İnternetsiz oynama seçeneğiyle Rocket League Mobile Android telefonlarda.
  • Strike: Free Kick Football

    Orta saha çizgisinden gol bulmaya çalışıyoruz.
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Kazanan Futbol APK

    Kazanan Futbol APK, PES, FIFA Mobile, Dream League Soccer gibi popüler futbol oyunları ile aynı eğlenceyi sunuyor. Bu mobil futbol oyunu 50MB ve ücretsiz!