I, Marble

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

I, Marble tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz sürükleyici bir bulmaca ve beceri oyunu kombinasyonu.

I, Marble hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere geliştirilmiş sürükleyici bir bulmaca ve beceri oyunu olarak tanımlanabilir. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda kontrolümüze bir misket veriliyor ve bu misketi zorlu parkurlarda ilerleterek bölümleri bitirmeye çalışıyoruz.

Bu görevi başarabilmek için hem bölümlere serpiştirilmiş olan ufak bulmacaları çözmeli hem de misketimizi platformlar üzerinde dengede tutmalıyız. Gelişmiş bir fizik motoruna sahip olan oyunda etkileşimler gerçeğe yakın bir şekilde ekrana yansıtılıyor.

Oyunda farklı dünyalar üzerine kurulmuş toplamda 18 farklı bölüm var ve bu bölümlerin her biri detaylı olarak tasarlanmış. İlk dünyada elde ettiğimiz puanları toplayarak ikinci ve üçüncü dünyaları açabiliyoruz. Bu yüzden yeteri kadar puan toplamaya özen göstermemiz gerekiyor.

Farklı kontrol mekanizmalarına sahip olan oyunda istediğimiz metodu seçmekte özgürüz. Açıkçası gamepad tarzı olan kontroller çok daha keskin hamle yapabilme şansı veriyor.

Genel olarak başarılı bir oyun olarak niteleyebileceğimiz I, Marble boş zamanlarınızı değerlendirmek için oynayabileceğiniz ideal bir oyun.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Marble Viola's Quest

    Marble Viola's Quest oyununda bulunan renkli topları süreniz dolmadan eritin.
  • Marble Drop

    Marble Drop fizik tabanlı bulmaca oyunları arasında dikkat çeken alternatifler arasında yer alıyor.
  • Marble Duel

    Marble Duel standart bulmaca oyunlarına RPG öğeleri katarak oyun zevkini katlıyor ve ortaya benzersiz bir yapım çıkartıyor.
  • Marble Blast

    iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bulmaca oyunudur.
  • The Marble

    The Marble Battle, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen beceri oyunudur.
  • Marble Mixer

    Marble Mixer, iPad tablet bilgisayarlar için özel olarak üretilmiş oldukça eğlenceli bir misket oyunudur.
  • Marble Mountain

    3 boyutlu ve zengin bir dünyada kontrol ettiğiniz meşe ile Marble Mountain platform becerinizi ve reflekslerinizi heyecanlı sınavdan geçiriyor.
  • 2048 Bricks

    2048'i ne kadar geçebilirsiniz?