İBB KURBAN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Kurban ibadetine dair her şey İBB Kurban mobil uygulamada

İBB KURBAN, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından hazırlanan, kurban ibadetine ilişkin tüm bilgileri içeren bir uygulama. Vatandaşların kurban ibadetlerini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için geliştirilen İBB Kurban mobil uygulama, ücretsiz olarak indirilebiliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Kurban uygulamasında sıklıkla sorulan soruların hepsinin yanıtı var. Kurban bayramı ne zaman? Kurban bayramı tatili kaç gün? Kurban küpe sorgulama nasıl yapılır? Kurban nerede kesilir? Kurban yerleri nereleri? gibi pek çok sorunun yanıtının yanı sıra kurbanlık hayvanlara vahşet yaşatan şahısları ihbar edebileceğiniz İhbar Hattı bulunuyor. Ayrıca Küçükbaş - Büyükbaş Hayvan Kesimi Eğitim Başvurusu da yapabiliyorsunuz. Kurbanlık hayvanların usulüne uygun nasıl kesilmeleri gerektiği Kurban Kesimi eğitiminde gösteriliyor.

Erkan Calp

İBB KURBAN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Kurban ibadetine ilişkin her şey İBB Kurban mobil uygulamada

İBB KURBAN, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından sunulan kurban ibadetine dair her şeyi içeren mobil uygulama. Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayram tatili kaç gün? Kurban yerleri nereleri? Kurban küpe sorgulama nasıl yapılır? Kurban kesimi eğitimi nasıl alınır? ve daha birçok Kurban ibadeti ile ilgili soruların yanıtını bulacağınız İBB Kurban mobil uygulama, tamamıyla ücretsiz.

iPhone ve iPad’de kullanılabilir İBB Kurban mobil uygulaması, vatandaşların kurban ibadetini sağlıklı olarak gerçekleştirebilmesi için tasarlanmış. Kurban bayramının ne zaman olduğundan kaç gün süreceğine, Kurban ve adak kesim yerlerini öğrenmekten Kurban ve adak satış yerlerini görmeye, kurbanlık hayvanlara vahşet yaşatanları şikayet etmekten Kurban eğitimi için başvuruya dopdolu bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kurban Bayramı Mesajları

    Kurban Bayramı Mesajları, adından da yaptığı işi belli eden faydalı ve ücretsiz Android uygulamalarından bir tanesidir.
  • Kurban Nasıl Kesilir

    Kurban Nasıl Kesilir, uygulamanın adından da çok net bir şekilde anlayacağınız üzere yaklaşan kurban bayramında kurban kesmenin detaylarını açıklayan yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • Türkvet

    Türkvet Mobil Uygulama İndir (Android): Türkvet mobil uygulaması ile kurbanlık bilgileri anında cep telefonunuzda
  • Kurban Rehberi

    Kurban Rehberi, kurban hakkında merak edilenlerin bir araya toplandığı oldukça kapsamlı bir dini uygulamadır.
  • ibb BeyazMasa

    ibb BeyazMasa, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş şikayet ve öneri platformudur.
  • İBB İstanbul

    İstanbul'da faydalanabileceğiniz tüm hizmetlere İBB İstanbul uygulaması üzerinden erişebilirsiniz.
  • İBB Kültür

    İBB Kültür uygulaması İstanbul'daki güncel kültür ve sanat etkinliklerini sizlere sunuyor.
  • İBB Sosyal Tesisler

    İBB Sosyal Tesisler uygulamasında İstanbul'un pek çok noktasında bulunan sosyal tesislere yol tarifi alabilir, tesis bilgilerine ulaşabilirsiniz.