ICARUS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

ICARUS güzel grafiklere sahip bir mobil uçak savaşı oyunudur

ICARUS 90'lı yıllarda bir hayli popüler olan shoot em up türünü başarılı bir şekilde temsil eden bir mobil uçak savaşı oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan ICARUS, eskiden atari salonlarında jeton atarak oynadığımız klasik oyunların eğlencesini mobil cihazlarımıza taşıyor, üstelik bu sefer jeton atmak zorunluluğunda da değiliz. ICARUS'ta bütün olaylar dünyanın uzaylılar tarafından saldırıya uğramasıyla başlıyor. Aniden gerçekleşen bu saldırı sonucu şehirler yerle bir oluyor. Dünyayı kurtarmak için ise 3 kahraman pilot gönüllü oluyor. Bu kahramanlar Athena, Ares ve Poseidon adlı teknolojinin ürettiği en gelişmiş savaş uçaklarıyla uzayın derinliklerine açılıyorlar. Amaçları ise uzaylıları kendi evlerinde vurarak onları etkisiz hale getirmek.

ICARUS'a uçağımızı kuşbakışı kamera açısıyla yönetiyoruz ve ekranda dikey olarak ilerliyoruz. Karşımıza farklı düşmanlar çıkarken bir yandan onların ateşinden kaçıyoruz, diğer yandan silahlarımızı kullanarak onları vuruyoruz. Uçağımızın sahip olduğu silahları geliştirerek daha etkili bir şekilde ateş etmemiz ve daha yüksek hasar vermemiz de mümkün. ICARUS'ta dev bölüm sonu canavarlarıyla da karşılaşıyoruz. Bu düşmanlarla karşılaşırken özel taktikler izlememiz gerekiyor.

ICARUS güzel ve renkli grafiklere, oldukça civcivli bir oynanışa sahip. Klasik atari oyunlarını seviyorsanız bu oyunu kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

ICARUS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

ICARUS keyifli bir mobil uçak savaşı oyunudur

ICARUS eğer eskiden atari salonlarında oynadığınız klasik shoot em up türündeki arcade oyunları özlüyorsanız kaçırmamanız gereken bir uçak savaşı oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan ICARUS'un, eski oyunlarda yakaladığımız benzersiz eğlenceyi başarılı bir şekilde mobil cihazlarımıza taşıdığını söyleyebiliriz. 90'lı yıllarda bir hayli yaygın olan shoot em up oyunlarında uçağımızı kuşbakışı kamera açısıyla yönetirdik ve ekrandaki bütün düşmanları temizlemeye çalışırdık. ICARUS'ta da aynı şeyleri yapabiliyoruz; fakat arada güzel bir fark var; artık jetonlara bir servet harcamak zorunda değiliz.

ICARUS'ta evreni kurtarmaya çalışan kahraman pilotlardan birini seçerek oyna başlıyoruz. Athena, Ares ve Poseidon adlı özel uçaklarla savaşan kahramanlarımız maceramız boyunca uzaylılarla kendi gezegenlerinde savaşıyorlar. Teknolojinin ürettiği en gelişmiş uçaklar olan bu uçaklardan herbiri kendine has yeteneklere ve özel hareketlere sahip. Oyun boyunca yüzlerce farklı düşman türüyle karşılaşıyoruz; ayrıca dev bölüm sonu canavarları bize heyecan dolu anlar yaşatıyor. Bu dev düşmanlar özel saldırı stillerine sahipler; bu da bizim düşmana uygun strateji geliştirmemizi gerektiriyor.

ICARUS aksiyonun bir an olsun bile düşmediği bir savaş oyunu. Renkli grafikler kolay kontroller ve bahsettiğimiz yoğun aksiyonla birleşince ortaya güzel bir sonuç çıkıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu