Ice Cream!

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
370 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden zorlu 100'ü aşkın seviyesi bulunan Ice Cream oyununda göreviniz, gelen dondurma siparişlerini en doğru ve kısa bir süre içinde hazırlamak.

Çocuklara ve yetişkinlere yönelik bir oyun olan Ice Cream, dondurma standının başında bekleyerek siparişleri dpğru şekilde teslim edip seviye atlayabileceğiniz eğlenceli bir Android oyunudur.

Dondurma standında bekleyerek, müşterilerin istediği karmaşık dondurma külahlarını hızlı bir şekilde hazırlamanız gereken oyunda, müşteri memnuniyetini sağlamanız çok önemli. Siparişleri ne kadar kısa sürede hazırlarsanız, o kadar çok müşteri kazanabileceğiniz gibi, müşteri sayınız arttıkça da siparişleriniz o kadar karmaşık hale geliyor.

Özellikle hafızanızı test etmek için geliştirilen oyunda seviye atladıkça, gelen siparişlerinizde kullanabileceğiniz malzemelerin kilidini de kaldırmış oluyorsunuz. Giderek zorlaşan 100’ü aşkın seviyesi bulunan oyunda 30’dan fazla başarı seviyesi bulunuyor.  Yapmanız gereken tek şey, halihazırda bulunan dondurma çeşitleri, külahlar, aromalar ve sosları,  gelen siparişe uygun bir biçimde en kısa sürede hazırlamak. Rekabeti arttırmak için dünyadaki diğer oyuncularla da mücadele edebileceğiniz oyunda,  skor tablosunda zirveye ulaşarak en iyi dondurma salonu ödülünü almak da sizin elinizde.

Volkan Yılmaz

Ice Cream!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
233 TOPLAM İNDİRME
20.7 MB DOSYA BOYUTU

Ice Cream, iPhone ve iPad'leriniz ile birlikte birbirinden güzel görünen ve renkli dondurmalar hazırlayabileceğiniz üccretsiz bir iOS uygulamasıdır.

Ice Cream, kendinize özel külahta veya tabakta servis edebileceğiniz birbirinden renkli ve güzel dondurmalar yapacağınız eğlenceli bir iOS uygulamasıdır.

Özellikle çocuklara hitap eden uygulama sayesinde çocuklarınızın dondurma yapmalarını ve keyifli vakit geçirmelerini sağlayabilirsiniz. Hatta onlara dondurma yaparken eşlik ederek çocuğunuzla birlikte güzel dondurmalar yapabiliyorsunuz.

Dondurma yapabilmek için gerekli süt ve kremayı karıştırarak dondurup hazırlacağınız dondurmalara en sevdiğiniz 20 farklı aromadan istediğinizi seçip ekleyebiliyorsunuz. Farklı şekillerde sunum yapabileceğiniz dondurmaların görünümleri gerçeklerini aratmıyor.

Özellikle tabak veya bardak için hazırlayacağınız dondurmaların görünümlerini düzenleyerek muhteşem sonuçlar ortaya çıkarabilirsiniz. Külah dondurmalar ise top top üst üste gelecek şekilde yerleştirelerek yine aynı şekilde güzel görüntüler elde edilebiliyor.

Ücretsiz olarak indirip ister çocuğunuzun oynamasını isterseniz çocuklarınızla birlikte kendinizin oynayabileceği Ice Cream uygulamasını iPhone ve iPad'lerinize indirerek denemenizi öneririm.

Barış YANIK

Ice Cream!

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Ice Cream oyununda, standınıza gelen müşterilerin istedikleri dondurma külahlarını en doğru şekilde ve kısa süre içinde hazırlamaya çalışıyorsunuz.

Dondurma standı sahibi olarak, müşterilerden gelen birbirinden zorlu dondurma külahlarını en doğru ve hızlı bir şekilde hazırlamanız gereken bir Windows Phone oyunu olan Ice Cream ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Hem çocuklar hem de yetişkinler için hazırlanan Ice Cream oyununda 100’ü aşkın seviye bulunuyor ve bu seviyeler gittikçe zorlaşıyor. Halihazırda bulunan dondurma külahları, dondurma çeşitleri, aroma ve sosları gelen siparişe göre kullanarak müşterilerinizin memnun kalmasını sağlayabilirsiniz. 30’u aşkın başarı seviyesi bulunan Ice Cream’de seviye atladıkça işiniz oldukça zorlaşıyor. Başlarda basit dondurma külahları hazırlıyor olmanız basit görünebilir, ancak ilerleyen seviyelerde müşterileriniz oldukça zor siparişler veriyor.

Eğer hafızanıza güveniyorsanız, tüm dünyadaki diğer kullanıcılarla rekabet ederek skor tablosunda zirveye oturabilir, En İyi Dondurma Salonu ödülünü alarak prestij sahibi olabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ice Cream Maker Crazy Chef

    Ice Cream Maker Crazy Chef isimli bu oyunda lezzetli dondurmalar yapmaya çalışıyoruz.
  • Ice Cream Maker Salon

    Ice Cream Maker Salon'da en başından en sonuna kadar tam anlamıyla dondurma yapmanın inceliklerini deneyimliyoruz.
  • Ice Cream Nomsters

    Ice Cream Nomsters ücretsiz olarak sunulan ve özellikle çocukların beğenerek oynayacağı türden bir oyun.
  • Strawberry Shortcake Ice Cream

    Çilek Kız Dondurma oyununda cennet gibi bir adayı keşfe çıkıyoruz.
  • Ice Cream Factory

    Ice Cream Factory'de fabrikamızda dondurma üretip marketlere dağıtıyoruz.
  • My Ice Cream Truck

    Dondurma tabakları hazırlayacağız.
  • My Ice Cream World

    Dondurmacı olarak dünyanın dört bir yanına seyahat edeceğiz.
  • Ice Cream Roll

    Birbirinden renkli dondurmalara üretmeye hazır mısın?