Idle Hospital Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

Kendi hastanenizi yöneterek hastaları tedavi edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kendi hastanenizi inşa ederek tüm yönetime el koyacağını ve hastaların bir an önce sağlıklarına kavuşması için çaba göstereceğiniz Idle Hospital Tycoon, Android ve iOS sürümleri ile farklı platformlardan oyuncuların hizmetine sunulan ve 500 binden fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılan bu oyunda amaç, hastane yönetimini üstlenerek her ayrıntıyla tek tek ilgilenmek ve hastaların iyileşmesi için mücadele etmektir. Hastaneye gelen hastaların en kısa sürede tedavi görmelerinin sağlamalı ve doğru ilaçları kullanarak hastaların ağrılarını dindirmelisiniz.

Görevleri tamamladıkça hastanede yeni bölümlerin kilidini açabilir ve farklı makineler satın alabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda hastanenizi geliştirebileceğiniz yüzlerce ekipman ve malzeme yer almaktadır. Seviye atladıkça yeni hastaneler açabilir ve kazancınızı katlayabilirsiniz. Ayrıca hastaları iyileştirdikçe puan toplayabilir ve daha fazla doktor çalıştırabilirsiniz.

Simülasyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren Idle Hospital Tycoon, bağımlısı olacağınız kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Idle Hospital Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
315.5 MB DOSYA BOYUTU

Kendi hastanenizi yöneterek hastaları tedavi edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Kapsamlı bir hastane inşa ederek hastaları en iyi şekilde tedavi edeceğiniz ve kariyerinizde zirve yaparak hastaneler zinciri oluşturabileceğiniz Idle Hospital Tycoon, simülasyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak oyunculara sunulan eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, kendi hastanenizi inşa ederek yönetime el koymak ve hastaların en iyi şekilde tedavi olması için çaba göstermektir.

Hastanenize gelen hastaların kısa sürede tedavilerini tamamlamalı ve onları hayatta tutarak seviye atlamalısınız. Bu sayede yeni bölümlerin ve ekipmanların kilidini açabilirsiniz. Ayrıca puan topladıkça yeni hastaneler yapabilir ve kazancınızı artırabilirsiniz.

Oyun içerisinde yüzlerce sağlık personeli ve sayısız tıbbı malzeme yer almaktadır. Ayrıca hastaların tedavilerinde kullanabileceğiniz onlarca ilaç ve iğne bulunmaktadır. Hastaları tedavi ederek sağlıklarına kavuşturabilir ve görevleri tamamlayarak yolunuza devam edebilirsiniz.

Android ve iOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Idle Hospital Tycoon ile sizde kendi hastanenizi yönetebilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fun Hospital-Tycoon is back

    Kendi hastanenizi kurarak, birbirinden ilginç hastaları tedavi edebileceğiniz muazzam bir simülasyon oyunudur.
  • Idle Mental Hospital Tycoon APK

    Ücretsiz olarak yayınlanan Idle Mental Hospital Tycoon APK'da deli hastanesini yönetmeye çalışacağız.
  • Idle Cook Tycoon

    Mobil cihazımızda kafe işleteceğiz.
  • Idle Cooking Tycoon

    Pasta şefi olmaya çalışacağız.
  • Idle Prison Tycoon

    Kendi şehrimizi inşa edecek ve yöneteceğiz.
  • Idle Shopping Mall Tycoon

    Kendi alışveriş merkezimizi yöneteceğiz.
  • Idle Supermarket Tycoon

    Başarılı bir girişimci olmaya çalışacağız.
  • Idle Theme Park Tycoon

    Renkli dakikalar geçireceğiz.