Idle World!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu

Idle World!, bağımlılık yapıcı etkisiyle karşımıza çıkan eşsiz bir simülasyon oyunudur. Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda gezegeninizi büyütüyor ve puanlar kazanarak zaman geçiriyorsunuz.

Zaman geçirmek için oynayabileceğiniz bir clicker oyunu olarak tanımlayabileceğim oyunda gezegeninizi büyüterek puanlar kazanıyorsunuz. Bağımlılık yapıcı etkisiyle ön plana çıkan oyunda son derece dikkatli olmalı ve doğal felaketleri önlemelisiniz. Hoş ve kaliteli animasyonlarıyla da dikkatimizi çeken oyunda basit bir oynanış yer alıyor. Sonsuz oyun süresiyle de doyasıya oyun deneyimi yaşayabileceğinizi söyleyebileceğim Idle World! oyununda eşsiz bir keyif yaşıyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm Idle World!, mutlaka telefonlarınızda bulunması gereken bir oyun. 

Idle World! oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Idle World!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
323 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu

Idle World!, kendine has oynanışı ve sürükleyici etkisiyle telefonlarınızda mutlaka yer alması gereken bir mobil oyundur. Oyunda gezegeninizi büyüterek puanlar kazanıyor ve eğlenceli zaman geçirebiliyorsunuz.

iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda reflekslerinizi iyi kullanmalısınız. Zaman geçirmek için oynayabileceğiniz oyunda bağımlılık yapıcı bir etki yer alıyor. Kendine has oynanış biçimiyle de kolay bir deneyim sunan oyunda kaliteli görseller bulunuyor. Hoş animasyonların da yer aldığı oyunda tam bir görsel şölen yaşayabiliyorsunuz. Gezegeninizi büyütürken dengeye de önem vermeniz gereken oyunda doğal felaketlerin önüne geçmek için mücadele ediyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız Idle World! mutlaka deneyimlemeniz gereken bir oyun diyebilirim.

Idle World! oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toll Idle

    Zevkli ve eğlenceli bir simülasyon oyunu
  • Idle Painter

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Miner Tycoon APK

    Idle Miner Tycoon APK Android oyunda kendi maden şirketinizi kurup yönetiyorsunuz. Madencilik oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Idle Flipper

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz harika bir mobil oyun
  • Idle Taxi Tycoon APK

    Idle Taxi Tycoon APK'da kendi taksi durağımızı yöneteceğiz.
  • Idle Mafia

    Idle Mafia: En iyi mafya simülasyon oyunu
  • Idle Coffee Corp

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Crypto Tycoon

    Esşiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu