İEÜ AR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
234 TOPLAM İNDİRME

İEÜ AR uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan okul ilanlarını ve fakülte bilgilerini artırılmış gerçekliği kullanarak inceleyebilirsiniz.

İEÜ AR uygulaması, İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından hazırlanmış bir sanal gerçeklik uygulaması olarak karşımıza çıktı ve Android akıllı telefon yahut tabletlerde kolaylıkla kullanılabiliyor. Ücretsiz olarak sunulan ve öğrencilerin çok kolay bir şekilde tüm aradıkları bilgilere erişmelerine izin veren uygulama, interaktif bir deneyimi bilgi kapasitesiyle bir araya getirerek oldukça hoş anlar yaşatıyor diyebilirim.

Uygulamanın en temel işlevi, üniversite tarafından hazırlanmış olan broşür ve ilanları uygulamayı kullanarak cihazınızın kamerasıyla taratarak size o ilana dair gelişmiş bir bilgi edinme deneyimi sunması. Örneğin, tarattığınız broşürün üzerindeki roket resmini uygulamayı kullanarak tarattığınızda, bu roketi kullanarak eğlence amaçlı tüm bilgilere ulaşabiliyorsunuz. İçerisinde Mars görseli bulunan ilanları taratınca ise daha bilgilendirici içerikleri bulabiliyorsunuz. Taratılan nesnelerin ekranınızda üç boyutlu olarak canlanmaları sayesinde keyifli bir vakit geçireceğinize de eminim.

Hem Roket hem de Mars objeleri için hazırlanan farklı türde içerikler mevcut olduğundan ve bu içeriklere küçük oyunlarla ulaşım sağlandığından dolayı işinizin oldukça kolay olacağını da belirtmek gerek. Zaman zaman düzenlenen çeşitli kampanyalar sayesinde görevleri tamamlayarak ödüllere ulaşmanız da mümkün hale geliyor.

Sanal objenizi kullanarak hem fakültelere ve bölümlere, hem de ilanlara ve okulunuza dair edinmek istediğiniz diğer bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Eğer arttırılmış gerçeklik deneyimini yaşamak ve daha etkili bir şekilde üniversitenizin sunduğu olanaklardan faydalanmak istiyorsanız İEÜ AR'ye göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

İEÜ AR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

İEÜ AR uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınızdan kullanarak İzmir Ekonomi Üniversitesi'nin tüm bilgilerine interaktif olarak erişim mümkün.

İEÜ AR uygulaması, İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencileri için hazırlanmış bir artırılmış gerçeklik destekli bilgi edinme uygulaması olarak karşımıza çıktı. iPhone ve iPad kullanıcılarının faydalanabilecekleri uygulama, okulunuzda olup biten her şeye dair edinmek istediğiniz bilgilere daha eğlenceli ve daha interaktif bir şekilde erişebilmenize yardımcı oluyor.

Uygulamayı kullanmak için şimdilik iki tane seçenek mevcut. Okulda yer alan broşür ve ilanlarda yer alan roket yahut mars görsellerini uygulamayı kullanarak taratmanızla birlikte ekranınızda bir sanal obje beliriyor. Daha sonra bu objeyi kullanarak yer alan menüler arasında küçük oyunlarla dolaşıyor, ihtiyaç duyduğunuz bölmeleri ziyaret ederek ihtiyaç duyabileceğiniz tüm verilere ulaşabiliyorsunuz.

İEÜ AR içerisindeki bu roket ve mars görsellerinin yapısal olarak farkları da mevcut. Roket görselini kullanarak keşfe çıktığınızda, biraz daha eğlenceli ve küçük oyunlar barındıran bölümlere ulaşmanız mümkün hale geliyor. Mars görseli ise biraz daha direkt bir şekilde akademik verilere erişmek için kullanılıyor.

Üniversitenize dair pek çok ilana, duyuruya, reklama, gelişmelere ve haberlere kolayca ulaşmanızı sağlayan İEÜ AR, elbette fakülte ve bölümlere dair detayları da sunabiliyor. Artırılmış gerçeklikten faydalanan 3 boyutlu nesnelerin tasarım ve görünümlerinin de göz zevkinize oldukça iyi gelecek bir tarza sahip olduklarını söyleyebilirim.

İzmir Ekonomi Üniversitesi'ne dair her şeyin elinizin altında olmasını istiyorsanız kesinlikle göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Civilisations AR

    BBC katkıları ile tarihin tozlu sayfalarında gezebilirsiniz.
  • AR Draw: Trace to Sketch

    AR Draw: Trace to Sketch içerisinde bulunan dersler ile birlikte yeni teknikler öğrenip, çizimlerinizi yapabilirsiniz.
  • Meow! - AR Cat

    Sevimli kedicik ilgi bekliyor.
  • Knightfall AR

    Artırılmış gerçeklik strateji oyunu
  • Burger Maker - AR

    Artırılmış gerçeklik oyununda leziz hamburgerler hazırlıyorsunuz.
  • Jenga AR

    Jenga denge oyunu artırılmış gerçeklikle buluşuyor.
  • Switch the Lanes - AR

    Bu artırılmış gerçeklik oyununda polislerden kaçıyoruz.
  • Truck Stars AR

    Canavar kamyonlar sizin belirlediğiniz arenada birbirine giriyor.