İlaç Takip Sistemi Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
277 TOPLAM İNDİRME
1.2 MB DOSYA BOYUTU

İlaç Takip Sistemi Mobil, ülkemizde kullanılan ilaçları sorgulayarak detaylı bilgiler alabileceğiniz Sağlık Bakanlığı resmi Android uygulamasıdır.

İlaç Takip Sistemi Mobil, ülkemizde kullanılan ilaçların kutularındaki karekodu okutup sorgulayabilen ve sorgu sonucu sisteme kayıtlı olup olmadığını görebileceğiniz, aynı zamanda ilaçlar hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz yararlı ve ücretsiz bir takip uygulamasıdır.

Sağlık Bakanlığı'nın resmi uygulaması olan İTS ile yapabilecekleriniz:

  • İlaçların sistemi kayıtlı olup olmadıkları görebilir
  • İlaçlar hakkında toplama kararı çıkartılıp çıkartılmadığını görebilir
  • İlaçların son kullanma tarihlerini kontrol edebilirsiniz

Uygulamayı ücretsiz olarak indirerek kullabilirsiniz. Uygulama üzerinde sorgulattığınız ilaçların sisteme kayıtlı olmadığını farkederseniz hemen uygulama içerisinden yetkililere durumu bildirebiliyorsunuz.

Herşeyden önemli olan sağlığımız için kullandığımız ilaçların denetimini kendi başımıza yapabilmemizi sağlayan İTS uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize indirerek mutlaka kullanmanızı öneririm.

Barış YANIK

İlaç Takip Sistemi Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
134 TOPLAM İNDİRME
1.8 MB DOSYA BOYUTU

İlaç Takip Sistemi Mobil, Sağlık Bakanlığı'nın ilaç takip sistemini kullanarak iPhone ve iPad'lerinizden ilaçları sorgulatıp detaylı bilgilere ulaşabileceğiniz ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

İlaç Takip Sistemi Mobil, kullandığınız ilaçların kutuları üzerinde bulunan kare kodu okutarak sorgulatabileceğiniz ve bu şekilde ilaçların sisteme kayıtlı olup olmadığını görebileceğiniz yararlı bir uygulamadır. Aynı zamanda uygulamayı kullanarak ilaçlar hakkında detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz.

Uygulamayı ücretsiz olarak indirdikten sonra ilaçların sisteme kayıtlı olup olmadığını görebilir, toplatılma kararı çıkıp çıkmadığını kontrol edebilir ve son kullanma tarihi ile ilgili doğru bilgilere ulaşabilirsiniz.

Sağlık herşeyden çnce gelir. Bu nedenle aldığınız ilaçların kutularında bulunan kodları bu uygulama ile kolayca sorgulatmanızı tavsiye ederim. Türkiye'de bulunan tüm ilaçların üretim ve ithalat bilgilerini içeren uygulama sayesinde sahte ve kaçak ilaçları kolayca tespit edebilirsiniz.

Sade ve modern bir arayüze sahip olan uygulamayı kullanırken herhangi bir problem yaşamazsınız. Uygulama üzerinde sorgulama yaptığınız ilaçların herhangi bir problemi varsa direkt uygulama üzerinden şikayette bulunabilmeniz ise uygulamanın en güzel özelliklerinden bir tanesidir.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İlaç Takip Sistemi

    İlaç Takip Sistemi uygulaması ile ilaçlar hakkında detaylı bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.
  • EczaPlus İlaç Bilgi Sistemi

    EczaPlus İlaç Bilgi Sistemi, sağlık sektöründe çalışanları ilgilendiren önemli ve yararlı bir ilaçlar hakkında bilgi alma uygulaması.
  • Care4Today

    Care4Today, düzenli ilaç kullanan hastalar için özel olarak geliştirilen ve ilaç saatlerini rahatlıkla takip etmenizi sağlayan ücretsiz bir android uygulamasıdır.
  • Neo-İlaç

    Neo-İlaç uygulamasında, yenidoğan bebeklerin kullanacağı ilaçların bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.
  • Hastalık ve İlaç Rehberi

    Hastalık ve İlaç Rehberi uygulaması, çeşitli hastalıklar ve ilaçlar hakkında bilgi alabilmenizi sağlıyor.
  • Cep İlaç

    Cep İlaç, Andorid için hazırlanmış bir ilaç rehberi uygulamasıdır.
  • Medidoz İlaç Hatırlatıcı

    İlk Türkçe ilaç hatırlatıcı uygulama olan Medidoz İlaç Hatırlatıcı, kullanımı son derece kolay olan bir Android uygulamasıdır.
  • MetiSafe İlaç Hatırlatma

    MetiSafe İlaç Hatırlatma ile kolayca ilaçlarınızı ne zaman alacağınızı hatırlayabilirsiniz