İlaç Takip Sistemi

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,878 TOPLAM İNDİRME
1.2 MB DOSYA BOYUTU

İlaç Takip Sistemi uygulaması ile ilaçlar hakkında detaylı bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

İlaç Takip Sistemi, Türkiye’ye giren tüm ilaçların sisteme kayıtlı olup olmadığını sorgulayabileyeceğiniz ve ilaç hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz bir uygulamadır. İlaçlar hakkında toplatma kararı olup olmadığını, son kullanma tarihinin geçip geçmediğini kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı tarafından sunulan İlaç Takip Sistemi, Türkiye sınırları içerisine giren her ilacın üretim aşamasından hastaya ulaşım aşamasına kadar takip edildiği bir sistem. Bu sistem sayesinde sahte, kaçak veya son kullanma tarihi geçmiş ilaçlar tespit edilip hastaya ulaşması engelleniyor.

İTS Mobil uygulaması ile de ilaç kutularının arka yüzünde bulunan karekodları mobil cihazınıza okutarak eczaneden temin ettiğiniz ilaç hakkında detaylı bilgi alabiliyorsunuz.

İTS Mobil uygulamasının başlıca özellikleri:

  • Sahte ilaçtan koruma sağlar.
  • Piyasadan toplatılan ilaçlar hakkında bilgi verir.
  • Son kullanım tarihi geçmiş ilaç kullanımını engeller.
Erkan Calp

İlaç Takip Sistemi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,014 TOPLAM İNDİRME
1.8 MB DOSYA BOYUTU

İlaç Takip Sistemi, kullandığınız ilaçlar hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz bir sağlık uygulamasıdır.

Sağlık Bakanlığı İlaç Takip Sistemi uygulaması, Türkiye’de kullanıma sunulan ilaçlar hakkında kolay ve hızlı bir şekilde bilgi alabileceğiniz bir sağlık uygulamasıdır.

Aldığınız ilacın sisteme kayıtlı olup olmadığını, son kullanma tarihinin geçip geçmediğini, piyasadan topatılma kararı olup olmadığını bu uygulama aracılığıyla rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken ilaçların üzerindeki karekodu akıllı telefon ve tabletinize okutmak. İlacın seri numarasından son kullanma tarihine kadar tüm bilgiler sadece birkaç saniyede ekranınıza yansıyor.

İlaç Takip Sistemi mobil uygulamasında kamera ile okutmanın yanı sıra elle sorgulama sistemi de bulunmaktadır. İlaç kutusunun üzerindeki barkod ve seri numarasını girerek te ilacınız hakkında bilgi almanız mümkün.

Eczane ve hastaneler başta olmak üzere tüm sağlık kurumları tarafından etkin bir şekilde kullanılan İlaç Takip Sistemi sayesinde güvenli ilacın hastaya ulaşması sağlanıyor. ITS mobil uygulama sayesinde de ilacınız hakkında bilgilere kendiniz kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Sahte, kaçak, son kullanma tarihi geçmiş ilaçların önüne geçilmek amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanmış, ilaç kullananların mobil cihazlarında mutlaka bulundurmaları gereken bir uygulama.

ITS mobil uygulamasının başlıca özellikleri:

  • İlacın sistemde kayıtlı olup olmadığını öğrenme
  • İlaç hakkında piyasadan toplatılma kararı alınıp alınılmadığını öğrenme
  • Sistemde kayıtlı olmayan ilaçları bildirme
  • Kamera ile ve Elle sorgulama
  • İlaçlar hakkında detaylı bilgiye ulaşma
Erkan Calp

İlaç Takip Sistemi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

İlaç Takip Sistemi, Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanmış, ilaç hakkında detaylı bilgi sunan bir mobil uygulama.

İlaç Takip Sistemi, düzenli olarak ilaç kullanan herkesin kesinlikle kullanması gerektiği düşündüğüm bir ilaç bilgilendirme uygulaması.

Kullandığınız ilacın sisteme kayıtlı olup olmadığını, hakkında toplatılma kararı olup olmadığını, son kullanma tarihinin geçip geçmediğini kolaylıkla öğrenebileceğiniz bu uygulama Sağlık Bakanlığı tarafından sunuluyor ve ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

İlaç Takip Sistemi uygulaması ile herhangi bir ilaç hakkında detaylı bilgiye iki farklı şekilde ulaşabiliyorsunuz. İlacın barkod ve seri numarasını girerek veya telefonunuzun kamerasını ilaç kutusuna tutarak ilacın sisteme kayıtlı olup olmadığından fiyatına kadar tüm bilgilere anında erişebiliyorsunuz. Tabii ki ilaç bilgilerini doğru bir şekilde alabilmeniz için internete bağlı olmanız gerekli.

Sağlık kurumlarında da etkin bir şekilde kullanılan ve sahte, kaçak ve son kullanma tarihi çoktan geçmiş ilaçların satılmasını engellemek amacıyla hazırlanmış bir sistem olan İlaç Takip Sistemi, düzenli ilaç alma durumu olan herkesin mobil cihazında olması gereken bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İlaç Takip Sistemi Mobil

    İlaç Takip Sistemi Mobil, ülkemizde kullanılan ilaçları sorgulayarak detaylı bilgiler alabileceğiniz Sağlık Bakanlığı resmi Android uygulamasıdır.
  • EczaPlus İlaç Bilgi Sistemi

    EczaPlus İlaç Bilgi Sistemi, sağlık sektöründe çalışanları ilgilendiren önemli ve yararlı bir ilaçlar hakkında bilgi alma uygulaması.
  • Care4Today

    Care4Today, düzenli ilaç kullanan hastalar için özel olarak geliştirilen ve ilaç saatlerini rahatlıkla takip etmenizi sağlayan ücretsiz bir android uygulamasıdır.
  • Neo-İlaç

    Neo-İlaç uygulamasında, yenidoğan bebeklerin kullanacağı ilaçların bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.
  • Hastalık ve İlaç Rehberi

    Hastalık ve İlaç Rehberi uygulaması, çeşitli hastalıklar ve ilaçlar hakkında bilgi alabilmenizi sağlıyor.
  • Cep İlaç

    Cep İlaç, Andorid için hazırlanmış bir ilaç rehberi uygulamasıdır.
  • Medidoz İlaç Hatırlatıcı

    İlk Türkçe ilaç hatırlatıcı uygulama olan Medidoz İlaç Hatırlatıcı, kullanımı son derece kolay olan bir Android uygulamasıdır.
  • MetiSafe İlaç Hatırlatma

    MetiSafe İlaç Hatırlatma ile kolayca ilaçlarınızı ne zaman alacağınızı hatırlayabilirsiniz