ilivid Download Manager

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
121,961 TOPLAM İNDİRME
1.24 MB DOSYA BOYUTU

Dosya paylaşım sitelerinde yer alan dosyaları kolayca indirmeniz için hazırlanmış ufak bir program.

ilivid Download Manager programı dosya paylaşım sitelerinde yer alan dosyaların indirilmesini kolayca organize edebilen ufak bir uygulama. Rapidshare, Mediafire, 4shared, Hotfile ve pek çok diğer dosya paylaşım sitelerini destekliyor.

Özellikle video dosyalarını indirirken dosyaların henüz indirilme aşamasında iken izletebilmesi gibi oldukça faydalı bir özelliği de bünyesinde barındırıyor. Bunu ise içerisinde gelen VLC Media Player adlı program ile hallediyor. Desteklenen izleme formatları arasında şunlar bulunuyor:

MPEG (ES,PS,TS,PVA,MP3),AVI,ASF / WMV / WMA,MP4 / MOV / 3GP,OGG / OGM / Annodex,Matroska (MKV),Real,WAV (incuding DTS),Raw Audio: DTS, AAC, AC3/A52,Raw DV,FLAC,FLV (Flash),MXF,Nut,Standard MIDI / SMF,Creative™ Voice.

Ayrıca gezdiğiniz ve taradığınız dosya indirme sitelerindeki dosya linklerini eklentiler sayesinde otomatik olarak tarıyor ve indirmeye başlayabiliyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Reasonable Download Manager

    Reasonable Download Manager, dosya indirme hızınızı arttıracak olan gelişmiş bir dosya indirme yöneticisidir.
  • FlareGet Download Manager

    FlareGet Download Manager ile dosya indirme işlemlerini hızlandırabilirsiniz
  • Easy Download Manager

    Easy Download Manager, internet üzerinden kolaylıkla dosya indirmenize olanak tanıyan ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Internet Download Manager

    Internet Download Manager, kısaca IDM veya IDMAN. Chrome, Opera ve diğer tarayıcılarla entegre en iyi hızlı dosya indirme programıdır.
  • SD Download Manager

    İnternetten herhangi bir dosya indirmek istediğinizde, SD Download Manager ile 5 kat daha hızlı indirme yapabilirsiniz.
  • Xtreme Download Manager

    Xtreme Download Manager kullanışlı bir download yöneticisidir
  • Download Accelerator Manager

    İnternet üzerinden hızlı indirme işlemleri gerçekleştirmek istiyorsanız Download Accelerator Manager (DAM) ücretsiz indirme, hızlandırma ve yönetme programı tam size göre.
  • Free Download Manager

    Free Download Manager veya kullanıcılar arasında bilinen adıyla FDM, internet üzerinden hızlı bir şekilde dosya indirmenize olanak sağlayan ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.