İlk 1000 Adım

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
357 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

İlk 1000 Adım, anne adaylarının Android cihazlarında bulunması gereken uygulamalardan biri.

İlk 1000 Adım, anne adayı olarak Android cihazınızda kullanabileceğiniz sağlık uygulamaları arasında. Hem kendinizin hem de bebeğiniz için beslenme önerilerinden pratik ipuçlarına, bebeğiniz için gelişim cetvelinden besleyici tariflere birçok içeriğe uygulama üzerinden erişebiliyorsunuz.

Hamilelik sürecinde gerek kendiniz gerekse de bebeğiniz için faydalı bilgilere ulaşabileceğiniz uygulamayı ücretsiz indirip üye olarak kullanmaya başlıyorsunuz. Anne adayı olarak kafanıza takılan tüm soruları alanıda uzman kişilere sorabilmenin yanı sıra bebeğinizin sağlıklı gelişimi için dikkat etmeniz gereken hususları öğrenebiliyor, aşı takvimi oluşturabiliyor, bebeğinizin uykuya dalması için dinlemesi gereken müziklere ulaşabiliyor, yapılacaklar listesi hazırlayabiliyorsunuz. Uygulamanın arayüzü çok sade olduğundan tüm bunlara tek dokunuşla ulaşmanız mümkün.

Erkan Calp

İlk 1000 Adım

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME
82 MB DOSYA BOYUTU

İlk 1000 Adım, anne adaylarına özel hazırlanmış mobil uygulamalar arasında.

İlk 1000 Adım, anne adaylarının iOS cihazlarında kullanabilecekleri sağlık uygulamaları arasında. Hamilelik döneminden bebeğin 2 yaşına gelene dek geçen sürede hem anne adayı hem de bebeğin sağlıklı gelişimine destek olmak için yararlı bilgiler sunan uygulama ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

iPhone ile uyumlu uygulamada hamilelik, bebek bakımı ve gelişimi hakkında tüm bilgilere ulaşmak mümkün. Beslenme önerileri, gelişim cetveli ve aşı takvimi, bebeklerin iştahlarını açan birbirinden leziz tarifler, pratik ipuçları, en önemlisi de beslenme uzmanlarının görüşlerini alabilme, yapılacaklar listesi hazırlama, bebekleri mışıl mışıl yatmasını kolaylaştıran ninniler ve şarkılar olmak üzere oldukça zengin içerikli bir uygulama olarak karşımıza çıkan İlk 1000 Adım mobil platformdaki benzer uygulamalar arasında içeriği kadar kullanım kolaylığıyla da öne çıkıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Step Counter - Pedometer Free & Calorie Counter

    En iyi ücretsiz adım sayar, kalori sayacı
  • Help Steps

    Help Steps Android uygulaması ile adım atarak para kazanabilir, ihtiyaç sahiplerine umut ışığı olabilirsiniz.
  • Pedometer (Pedometre)

    Ücretsiz adım sayar ve kalori hesaplama uygulaması
  • Movesum

    Movesum, Android telefonunuzda kullanabileceğiniz basit, etkili adım sayma uygulaması.
  • Noom Walk

    Noom Walk, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz güzel ve başarılı bir adım sayma uygulamasıdır.
  • Adımsayar

    Bir gün içerisinde kaç adım attğınızı saymak için Android destekleyen cep telefonunuza Adımsayar uygulamasını kurabilirsiniz.
  • AdımPara APK

    AdımPara APK uygulaması adım attığınızda para kazanma imkanı tanıyor. 
  • Temel İlk Yardım

    Temel İlk Yardım uygulaması üzerinden, acil durumlarda yapılması gereken müdahaleler hakkında önemli bilgiler öğrenebilirsiniz.