ImageChef

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,646 TOPLAM İNDİRME

ImageChef ile özel görsel mesajlar yaratabilirsiniz

ImageChef sıradışı görsel mesajlar yaratmanıza imkan tanıyan bir mobil fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.

Yakınlarımıza ve sevdiklerimize görsel mesajlar iletirken genelde internet üzerinden bulduğumuz hazır görselleri kullanmaktayız. Fakat bu görsellerde yer alan metinleri değiştiremeyebiliyoruz veya arkaplanı seçemiyoruz. Bu nedenle kendimize özel görsel mesajlar yaratmamız mümkün olmayabiliyor.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir resim düzenleme uygulaması olan ImageChef sayesinde tercihlerinize uygun görsel mesajlar oluşturabiliyorsunuz. Uygulama kullanıcılara birçok farklı arkaplan veya metin şablonu seçeneği sunuyor ve bu şablon ve arkaplanları kullanarak kendi görsel mesajlarını oluşturma imkanı veriyor.

ImageChef ile dilerseniz arkaplanı seçtikten sonra arkaplan üzerindeki metini değiştirebilirsiniz veya dilerseniz arkaplanlar içerisine kendi fotoğraflarınızı yerleştirerek notlar ve metinler ekleyebilirsiniz. Örnek olarak bir kanun kaçağı posterine fotoğrafınızı yerleştirebilirsiniz veya bir kumsaldaki kumların üzerine kendi mesajınızı yazabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

ImageChef

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
261 TOPLAM İNDİRME

ImageChef ile özel görsel mesajlar hazırlayabilirsiniz

ImageChef eğer kişiselleştirebileceğiniz görsel mesajlar oluşturmak isterseniz tavsiye edebileceğmiz başarılı bir resim düzenleme uygulamasıdır.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza veya iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme uygulaması olan ImageChef kullanıcılara standart görsel mesajlar yerine çok daha özel görsel mesajlar oluşturabilme imkanı tanıyor. Dostlarımız veya akrabalarımızla iletişim kurarken genel olarak internetten farklı mesajlar içeren görselleri araştırarak paylaşmaktayız. ImageChef bize bu görselleri kendi tercihlerimize göre yapılandırma imkanı veriyor.

ImageChef ile basit resimlere yazı ekleme işlemlerini gerçekleştirmekten çok daha fazlasını yapabilmekteyiz. ImageChef bize fotoğraflara yazı ekleme işlemini çok daha detaylı ve stil sahibi bir şekilde yapma imkanı veriyor. ImageChef içerisinde yer alan yüzlerce arkaplandan birini seçebilirsiniz ve metinlerinizi bu arkaplanlar üzerine yerleştirebilirsiniz. Örnek olarak; sahildeki kumlar üzerine yazı yazıyormuş gibi bir sahil temasının üzerine metninizi ekleyebilirsiniz.

ImageChef ile kendi fotoğraflarınızı belli şablonlar üzerine yerleştirebiliyorsunuz. Örneğin; bir kanun kaçağı ilanının üzerine kendinizin veya arkadaşlarınızın fotoğraflarını yerleştirebilirsiniz. Uygulama bunun gibi keşfedilecek birçok farklı seçeneği içermekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında