İmla Kılavuzu

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
205 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

İmla Kılavuzu, iPhone ve iPad sahiplerinin ücretsiz olarak indirip internet bağlantısı olmadan kullanabilecekleri bir imla kılavuzu uygulamasıdır.

İmla Kılavuzu, tam olarak adıyla eşleşen bir iOS uygulamasıdır. Kelimelerin doğru yazılışlarını kontrol etmek için kullanabileceğiniz bu ücretsiz uygulamayı iPhone ve iPad'leriniz üzerinde sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

İçerisinde 76.000 kelime barındıran uygulamanın en güzel yanı internet bağlantısına ihtiyaç duymadan dilediğiniz gibi kullanabilmenizdir. Özellikle yazı işleri ile ilgili kişilerin iPhone ve iPad'lerinde mutlaka olması gereken uygulamalardan biri olan İmla Kılavuzu şık tasarımı ve ufak boyutu ile kullanışlı uygulamalar arasına giriyor.

Çoğu zaman bazı kelimeleri yazmkta zorlanırız yada ikilemde kalırız. Bu tür durumlarda danışabileceğimiz hızlı ve ücretsiz bir kaynağın olması oldukça yararlı olabilir. Uygulama üzerinde istediğiniz kelmeye ulaşmak için üstteki arama çubuğuna yazmanız yeterlidir. Ayrıca boş vakitlerinizde uygulama ile vakit geçirerek genel anlamda kelime bilginizi arttırabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yaynet - Tercih Kılavuzu

    iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz tercih robotudur.
  • Türkçe Yazım Kılavuzu

    iPhone, iPod Touch ve iPad İçin Türkçe Yazım Kılavuzu Uygulaması, her an yanınızda olacak internet bağlantısı gerektirmeyen bir kılavuzdur.
  • mDoğa

    mDoğa uygulaması Doğa Koleji öğrencileri ve öğretmenleri için tasarlanan online eğitim platformu.
  • Özelim Eğitimdeyim

    Özel eğitim öğrencilerinin ihtiyaç duyabilecekleri kaynaklara ve materyallere Özelim Eğitimdeyim uygulamasından ulaşabilirsiniz.
  • ZipGrade

    ZipGrade uygulaması ile optik formları saniyeler içerisinde değerlendirebilirsiniz.
  • TeacherKit

    TeacherKit uygulaması, öğretmenlerin işini kolaylaştıracak birçok faydalı özellik sunuyor.
  • Okuvaryum

    Okuvaryum uygulamasında çocuklarınız için eğlenceli ve eğitici hikayelere ulaşabilirsiniz.
  • Pakodemy

    YKS'de başarıya ulaşmak istiyorsanız Pakodemy uygulamasını denemenizde fayda var.